Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

do przodu nie jedzie?

Featured Replies

Napisano

Witam. Jestem posiadaczem UNO FIRE 1.0 rocznik 96 i mam z nim pewien problem otóż jadę sobie pewnego razu a tu nagle samochodzik gaśnie na prostej drodze fakt ze wskaźnik paliwa pokazywał rezerwę ale dolanie paliwa nic nie pomogło i auto zaholowałem do domu i tutaj po kilku minutowej próbie zapalił ale gdy próbowałem jechać zaczął szarpać i dusić się wyczyściłem filtr , wyjąłem i przedmuchałem pompkę paliwa i nic a co najdziwniejsze do tyłu jedzie normalnie i zapałać tez zapala a silnik na wolnych obrotach pracuje równo ,gazować tez można zaś do przodu jedzie tylko na minimalnym gazie . Dodam jeszcze ze wcześniej tez czasami się dławił na prostej i przy jeździe pod górkę.Może ktoś wie co jest? hmm.gif

Napisano

> I jak jakieś efekty??

Teraz ani do przodu, ani do tyłu biglaugh.gif

Napisano
  • Autor

No wiec czy są jakieś efekty ;

Ktoś poradził mi ze przyczyną może być przestawiony rozrząd bo miał takie same objawy wiec ustawiłem jeszcze raz rozrząd bo wydawało mi się ze rzeczywiście się przestawił ale nic to nie pomogło (do przodu ani rusz)wiec umówiłem się za dwa dni z mechanikiem ze zaholuje mu auto do naprawy w ciągu tych dwóch dni auto zachowywało się bez zmian .Nadszedł dzień holowania ja wsiadam mowie ostatnia próba a tu co ??wszystko chodzi jak w zegarku wyjechałem na drogę myśląc ze jak się zagrzeje to znowu nawali zrobiłem 10kilometruw w d..e tez dostał i nic ale odwagi dalej gdzieś jechać to na razie nie mam bo wydaje mi się ze jeszcze mi zrobi niespodziankę. confused.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.