Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nadszedł czas pożegnań...

Featured Replies

Napisano

Po 3,5 roku użytkowania, po przejechaniu 140 tys.km, nadszedł czas zmian na lepszy model cool.gif W związku z tym kilka słów podsumowania stilona: auto doczekało się jednie jednej naprawy: wymiany mechanizmu wycieraczek, poza tym absolutnie bezawaryjne (nie licząc wymiany żarówek), większość problemów poruszanych na wątku była mi kompletnie obca, więc nie miałem szans się udzielać smile.gif. Auto eksploatowne od 3 tys. na Mobil1-u 0W-40 Turbo Diesel. Między przeglądami nie ubywało oleju więcej niż 1 kropka (na wyświetlaczu) i tylko lałem paliwo.... Samochód zostawiam w rozliczeniu w salonie, następny właściciel będzie miał dobry samochód.

Raz tylko miałem okazję poczuć się jak właściciel Fiata - uświadomił mi ten fakt ASO Konrys w Białymstoku. (opisywałem to w dziale o serwisach).

Następcą Stilo będzie Mitsubishi Outlander yay.gif. Obiecuję, że nie będę na Stilony patrzeć z góry cfaniak.gif.

Pozdrawiam wszystkich posiadaczy Stilo 30.GIF

Napisano

"poza tym absolutnie bezawaryjne "

.........właśnie, brak tego typu wypowiedzi zadowolonych userów tworzy czarny obraz stilo zlosnik.gif .............może moderatorzy będą wyłapywać takie perełki i kopiować do specjalnie podwieszonego wątku, co by każdy kto wejdzie na forum zanim zapyta jakie jest stilo miał okazję najpierw sam poczytać hehe.gif zanim Daniel go uświadomi biglaugh.gif

Napisano

witam w klubie biglaugh.gif

> Następcą Stilo będzie Mitsubishi Outlander

w wersji Turbo? hmm.gif

Napisano

> w wersji Turbo?

Nowy Outlander w każdej dostępnej w PL wersji ma turbinę - w ofercie jest tylko turbodiesel.

Napisano
  • Autor

> Nowy Outlander w każdej dostępnej w PL wersji ma turbinę - w ofercie

> jest tylko turbodiesel.

dokładnie, 140 KM, V16 Volkswagena, klekocze okropnie - by dorównać dynamice mojego Fiacika powinien mieć ze 180 kuców, jakoś przeboleję... skromny.gif

Napisano

> dokładnie, 140 KM, V16 Volkswagena, klekocze okropnie - by dorównać

> dynamice mojego Fiacika powinien mieć ze 180 kuców, jakoś

> przeboleję...

Skoro to produkt VW to jaki widzisz problem, wydech, IC, program i niewielkim kosztem masz ponad 200 koni w swojej furce. Silnik wytrzyma na pewno, gorzej z przeniesieniem napedu (bo chyba juz nie jest od VW).... grinser006.gif

Napisano

Mimo drobnych napraw, równiez mogę się zaliczyć do zadowolonych uzytkowników i narazie nie zamierzam sie rozstawać ze Stilakiem zlosnik.gif. A na marginesie w niedzielę nawet mam zamiar doturlać sie nim do Legnicy ok.gif, tak że patrz tam jako wink.gif

Napisano

> Raz tylko miałem okazję poczuć się jak właściciel Fiata - uświadomił

> mi ten fakt ASO Konrys w Białymstoku.

a drugiego razu nie było przy wycenie auta oddawanego w rozliczeniu?

tak pytam, bo jak sprzedawałem swoją maryskę to bolało oslabiony.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.