pawcio88 1 Posted February 4 Share Posted February 4 Macie doświadczenie w jeździe takim sprzętem?? Czytałem artykuł 10 stylowych motocykli na prawo jazdy kategorii B i fajna opcja że można jeździć na kategorii B. Tylko nie wiem jak z frajdą z jazdy. Jest czy lepiej kupić coś większego i zacząć jazdę na większym?? Quote Link to post Share on other sites
FrugOs 309 Posted February 5 Share Posted February 5 Masz prawo jazdy kat. A? Ta kwestia wszystko wyjaśni 🙂 Quote Link to post Share on other sites
bielaPL 1758 Posted February 5 Share Posted February 5 Mam doświadczenie, miałem prawko A, kupiłem motocykl 650 ale coś tam stukało pukało i mnie wnerwiało, sprzedałem, kupiłem nowy skuter 125ccm i byłem zadowolony. Miałem dużą frajdę z jazdy pomimo jazd na mocniejszych i wygodniejszych sprzętach. Także polecam. Quote Link to post Share on other sites
Olleo 3743 Posted February 5 Share Posted February 5 Macie doświadczenie w jeździe takim sprzętem?? Czytałem artykuł 10 stylowych motocykli na prawo jazdy kategorii B i fajna opcja że można jeździć na kategorii B. Tylko nie wiem jak z frajdą z jazdy. Jest czy lepiej kupić coś większego i zacząć jazdę na większym??4 sezony jeździłem Hondą Varadero 125cm³ na prawku B. Da się jeździć, da się robić wycieczki weekendowe, nawet dookoła Polski. Fajny sprzęt, choć "kopa" ma jak Fiat 125p, ale jeśli nie masz potrzeby kurczowego trzymania się kierownicy i wizgu silnika, to jest spoko. Quote Link to post Share on other sites
Blues 1757 Posted February 5 Share Posted February 5 Cztery sezony na 125 i bardzo mile wspominam. W pewnym momencie miałem też w garażu duże i mniejsze moto i "na miasto" brałem 125. Ja miałem Aprille Classic (ale to dwusów) i Yamahę MT-125, którą bardzo polecam. 1 Quote Link to post Share on other sites
Oberon 63 Posted February 22 Share Posted February 22 Ja już chyba 4 sezon na vt125 Shadow... przyjemnie choć czasem czuć brak mocy to jak ktoś powiedział na weekendowe wypady daje rade.. Zresztą to bliźniak varadero. Wysłane z mojego SNE-LX1 przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts