Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

wkurzajaca tylna polka 3d

Featured Replies

Napisano

nie wiem dlaczego od pewnego czasu tylna półka zaczela tluc sie niemilosiernie - nie potrzebuje nawet dziur czy nierownosci -wystarczy prosta droga, przy nawet najmniejszych drganiach cala polka stuka gorzej niz w starym polonezie. ktos ma jakies pomysly co mozna zrobic z tym poza kladzeniem jakiegos ciezaru na niej? nie chce aby jakis przedmiot ktorym ja dociaze wyladowal przy hamowaniu na mojej glowie albo przedniej szybie. myslalem ze moze w punktach podparcia na burtach czyms to podlozyc, przykleilem male filcowe samoprzylepne podkladki (jak do krzesel chroniace parkiety) - ale jakos nie pomoglo - zreszta firmowo w tych miejscach sa gumy powleczone miekka tkanina. tluczenie jest na tyle denerujace ze musze podkrecac radio bo az glowa boli

Napisano

Gumy dociskające półkę nie są najlepsze (lepsze były w bravie), dlatego trzeba poświęcić trochę czasu żeby zlokalizować miejsca w które trzeba wkleić filc lub jakieś elementy gumowe (najlepiej samoprzylepne). U mnie też półka hałasowała, ale to już historia.

Napisano

Nietstety też to miałem i poświęciłem bardzo dużo czasu na podklejanie filcem gum, miejsc styku z pokrywą itd.. Niestety niewiele to wszystko pomagało. Zamówiłem wkońcu w ASO wszystkie gumy podpierajace półkę i na jakiś czas był spokój! grinser006.gif

Napisano

W gumy dociskajace pókę znajdujace sie na klapie powciskałem kule z folii aluminiowej i teraz mocniej jest dociskana ok.gifhehe.gif

Napisano

Mam ten sam problem. Podklejałem już takie malutkie gąbki, potem takie silikonowe podkładki i pomaga na jakiś tydzień niewiem.gif

Napisano

> Mam ten sam problem. Podklejałem już takie malutkie gąbki, potem

> takie silikonowe podkładki i pomaga na jakiś tydzień

w 5D tego problemu nie ma wpysk.gif

Napisano

> w 5D tego problemu nie ma

Jest, ja w gumy dociskające klapą półę wcisnąłem sporo gąbki, mniej się teraz poddają i dość mocno dociskają półkę, sprawdza się już 3 rok.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.