Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

!!!!Odpalanie!!!!

Featured Replies

Napisano

Witam panowie no znowu mojemu Bravolotowi cos dolega a mianowicie dzieje sie cos takiego? ze jak jest zimny silnik i odpale to sie dusi, ale jak go przegazuje wszytsko wraca do normy, na ciepłym silniku jest wszytsko pieknie, (wydaje mi sie ze to wtryski sie odzywaja zeby je przepukac ) choc moze sie myle,

Doradzie co to mzoe byc.

Napisano
  • Autor

> silnik krokowy, odma, przepustnica, kable

Wiec silniczek Krokowy bym odrzucił bo obroty sa ok na postoju a ja go niedawno czysciłem, Kable tez sa wymienione,

A jesli chodzi o te 2 rzeczy co wymieniłesc odma, przepustnica,

To moze cos bardzej mi o tym powiesz jak sprawdzic czy to faktycznie jest własnie to.

Nie kazdy jest taka fachurka jak ty:)

Napisano

zdejmij dolot i umyj motylka przepustnicy i kanał od krokowca...

sprawdź czy ta rurka idąca do dolotu od silnika jest drożna

Napisano
  • Autor

> zdejmij dolot i umyj motylka przepustnicy i kanał od krokowca...

> sprawdź czy ta rurka idąca do dolotu od silnika jest drożna

Ok Jutro sprawdze to narazie dzekówecza za info mniejmy nadzeje ze to wąłsnie to.

Napisano
  • Autor

Sprawdziłem to co trzeba i razcej nic nie pomogło, a mianowicie tez zauwazyłem ze jak jest na biegu jałowym czy zmiana nastepuje biegu i dodanie gazu silnik przymula sie. Co to moze być bo juz mam go dosc.

Niew spomnałem bo ja jeszcze mam LPG na lpg wszytsko jest ok.

Czyzby mógł by to byc filterek paliwa? 1 rok temu wymiana była.

Ieszcze zauwazyłem ze mi sie zrobiła w chłodnicy dziura musi byc malutka, bo tylko sie saczy. Sa preperaty do uszczelnienia moze znacie jakis sprawdzony Produkt Tez bede wdzeczny.

Pozdrawaim

Napisano

Moze to nie to ale podobnie ojciec mial w felicji , samochod przymulalo nie chcial wchodzic na obroty. Generalnie doszlo do tego ze nawet byl w koncu problem zeby przelaczyc (przegazowka ) na gaz. Okazalo sie ze pompa paliwa siadala powoli i dawala takie efekty. Dlugo nie moglismy znalezc problemu az wreszcie pojawial sie problem ze autko nie odpalilo. Wymiana wkladu pompy i wszystko jest OK.

Napisano
  • Autor

> Moze to nie to ale podobnie ojciec mial w felicji , samochod

> przymulalo nie chcial wchodzic na obroty. Generalnie doszlo do

> tego ze nawet byl w koncu problem zeby przelaczyc (przegazowka )

No ja rok temu wymieniłem pomke, no jeszcze troszke pojezdze tak i zoabzcymy jakei beda objawy.

> na gaz. Okazalo sie ze pompa paliwa siadala powoli i dawala

> takie efekty. Dlugo nie moglismy znalezc problemu az wreszcie

> pojawial sie problem ze autko nie odpalilo. Wymiana wkladu pompy

> i wszystko jest OK.

Napisano

> Niew spomnałem bo ja jeszcze mam LPG na lpg wszytsko jest ok.

> Czyzby mógł by to byc filterek paliwa?

Ja mam to samo. Doszedlem tylko do tego ze jak dluzej pojedze na benzynie (100 -200 km) to problem znika. Podobnie jak gasi sie na benzynie (jezdzisz na LPG ale przed zgaszeniem przelaczasz na benzyne). Sprobuj ja juz sie do tego przyzwyczailem.

Napisano
  • Autor

No jeszcze sie mecze ze swojm Bravolotem i zauwazyłem ze jeszcze go zalewa pzreczysciłem swiece zrobiłemmoze 50km i postanowiłem wymienic (bo miałem w zapasie) po wycagnieciu wszystkie 4 sztuki czarne.

No ja podejrzewam wtryski moze filtr paliwa lub ta pomka paliwowa, bo juz innego nic mi nie przychodzi do głowy, ale narazie neic nie mge zrobic bo jutro zaprowadzam bravolota na konserwacje zeby słuzyła jeszcze troche smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.