Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Głupia baba porysowała mi zderzak!

Featured Replies

Napisano

Naprawdę, twierdzę, że kobity to jeździć jednak nie umieją. Brakuje im tego czegoś. Dziś miałem szczęście w nieszczęsciu. Siedziałem sobie w domciu i coś mnie podkusiło aby luknąc przez okno i co widzę - laska wyjeżdża z podwórka ale obok był mój samochód i poprostu jechała swoim autem po moim zderzaku, a jeszcze jej ojciec ja naprowadzał - burak cholerny. Szczęscie polega na tym, że w odpowiednim momencie luknąłem przez okno bo jak bym tego nie widział to z mojego AC by poszło i zniżki powiedziały by papa, no chyba, że bym z własnej kieszeni 500 zł dał. NAjgorsze cholera jest to, że to jest prawie nowy zderzak - ma rok czasu frown.gif NO ale trudno. Załatwiłem tak, że pomalują mi ładnie zderzaczek i wypolerują klapę tylnią bo coś tam białego po zeszłorocznym malowaniu zaczęło wyłazić. Całość 500 zł i robione w ASO. Szkoda, że akurat moje auto nie satło przodem do wyjazdu bo by mi głupia laska porysowała przedni zderzak, a jego jeszcze nie miałem lakierowanego więc bym mógł mieć no ale nie można mieć wszystkiego grinser006.gif

Napisano

> Naprawdę, twierdzę, że kobity to jeździć jednak nie umieją. Brakuje

> im tego czegoś. Dziś miałem szczęście w nieszczęsciu. Siedziałem

> sobie w domciu i coś mnie podkusiło aby luknąc przez okno i co

> widzę - laska wyjeżdża z podwórka ale obok był mój samochód i

> poprostu jechała swoim autem po moim zderzaku, a jeszcze jej

> ojciec ja naprowadzał - burak cholerny. Szczęscie polega na tym,

> że w odpowiednim momencie luknąłem przez okno bo jak bym tego

> nie widział to z mojego AC by poszło i zniżki powiedziały by

> papa, no chyba, że bym z własnej kieszeni 500 zł dał. NAjgorsze

> cholera jest to, że to jest prawie nowy zderzak - ma rok czasu

> NO ale trudno. Załatwiłem tak, że pomalują mi ładnie zderzaczek

> i wypolerują klapę tylnią bo coś tam białego po zeszłorocznym

> malowaniu zaczęło wyłazić. Całość 500 zł i robione w ASO.

> Szkoda, że akurat moje auto nie satło przodem do wyjazdu bo by

> mi głupia laska porysowała przedni zderzak, a jego jeszcze nie

> miałem lakierowanego więc bym mógł mieć no ale nie można mieć

> wszystkiego

Ładna chociaż była :> młoda /stara

Napisano

> Ha ha podryw na zderzak

no jak za straty moralne musiała by dać coś jeszcze 270751858-jezyk.gif

Napisano

hehe tak to jest z babami.

kiedyś z kumplem na parkingu pod marketem wysiadamy z auta odchodzimy a laska podjeżdża i bach mu drzwiami w jego auto.Kumpel podchodzi patrzy na drzwiczki a tam leciutki ślad. Laska już odchodzi tak jakby nigdy nic więc on do niej gadka że uderzyła mu w drzwi. Laska poprzewracała oczkami i... "no to co ??" 270751858-jezyk.gif i to nie nie złośliwie tylko z fajniutkim uśmieszkiem (tak jakby to po prostu miało być):P. "jak to co przecież ślad jest". więc odpowiedziała "Przepraszam". "i co mi z pani przepraszam co ja mam teraz też drzwiami w pani walnąć?".A ona na to "OK. Proszę bardzo" 270751858-jezyk.gif.

ja tam sie kulałem ze śmiechu (łatwo mówić bo nie moja bryka:P).ale takie kwiatki też się zdarzają.

Napisano

> Naprawdę, twierdzę, że kobity to jeździć jednak nie umieją. Brakuje

> im tego czegoś.

Bardzo proszę o nie uogólnianie i wrzucanie kobiet do jednego worka, bo nie jednemu facetowi też czegoś brakuje grinser006.gif. Zarówno kobiety jak i mężczyźni nie potrafią drive.gif. Ja miałam w życiu 3 stłuczki (mam na dzieję, że na tylu się skończy) i zawsze to była wina facetów, jeden się nie zmieścił i przywalił mi w lusterko, drugi nie zdążył wyhamować i ucierpiał zderzak a trzeci wymusił pierwszeństwo i drzwi były do wymiany. Na podwórku mam też kilka osób, które jak wyjeżdżają to zawsze patrzę czy mi w samochód nie przyłożą. Z drugiej strony można się zdrowo hehe.gif, bo kabaret jest nie przeciętny z ich manewrów. Polak to jednak potrafi smile.gif. Fakt jest taki, że niektórzy naprawdę nie potrafią jeździć o braku wyobraźni nie wspominając i stanowią niemałe zagrożenie na drogach. Oby spotkań z pseudo kierowcami było jak najmniej, tego wszystkim i sobie życzę banana-wave.gif

Napisano
  • Autor

> Ładna chociaż była :> młoda /stara

No właśnie nie specjalnie biglaugh.gif więc opcja podryw na zderzak odpada wink.gif

Napisano

> No właśnie nie specjalnie więc opcja podryw na zderzak odpada

ee to po FBI bym dzwonił zeby.GIF i ściągał kaskę z jej OC

Napisano
  • Autor

> Bardzo proszę o nie uogólnianie i wrzucanie kobiet do jednego worka,

I tak coś z kobitkami jest nie tak. Mnie zazwyczaj zdarza się zatrąbić na kogoś i zawsze, ale to zawsze jest kobieta albo stary facet. A jak patrzę na jazdę kobiet to mnie czasami krew zalewa. Kiedyś patrzyłem jak laska próbuje kręcić na podwórku - znaczy chce zrobić przysłowiową kopertę. Wszystko fjanie tylko, że jednym z aut, między którymi chciała zaparkowac był mój. 15minut patrzyłem przez okno ale później to juz mnie krew zalała. Zszedłem i opier...liłem na czym świart stoi. Wiecie jak on parkowała?? Odległośc między jednym a drugim autem była mała więc logiczne jest, że tylko tyłem da sie tam wiechać czyli tak jak w kopercie ale ona jak by mózgu nie miała 15 minut próbowała wiechac tam przodem!! i zawsze jej tył wystawał i nie pomyślała wcale aby to zrobic tyłem grinser006.gif Spytałem ja czy zdała prawko czy kupiła, a jak zdała to za którym razem bo to co robi to ludzkie pojęci przechodzi zwłaszcza, że i tak dotknęła mojego auta swoim. Obraziła sie i wyjechała grinser006.gif CZasami też widzę kobitki na mieście jak prowadzą. Jak prosta droga to ok ale jak jest już jakiś problem związanym z korkiem czy czymś innym to juz koniec - gubią sie i totalna panika crazy.gif

Napisano
  • Autor

> ee to po FBI bym dzwonił i ściągał kaskę z jej OC

Załatwiłem to wszystko z jej tatusiem bo raem prowadza firmę u mnie w podwórku. Chciałem 500 zł i bez żadnego pisania ale koleś później stwierdził, że on opłaca wszystko więc niech ściągają z niego. No to niech tak będzie tylko troche to znów potrwa. Po FBI nie dzwoniłem bo sam tam pracuję więc nie chciałem juz zamieszania robić zakrecony.gif

Napisano

> CZasami też widzę kobitki na mieście jak prowadzą. Jak prosta droga to ok ale jak jest już jakiś problem związanym z korkiem czy czymś innym to juz koniec - gubią sie i totalna panika

Bo takie mistrze kierownicy jak Ty zamiast zatrzymać się i przepuścić niedzielnego kierowcę zaraz zaczynają trąbić, wrzeszczeć i łapami wymachiwać. To się denerwuje jeszcze bardziej.

Wrzuć na luz...

Napisano
  • Autor

> Bo takie mistrze kierownicy jak Ty zamiast zatrzymać się i przepuścić

> niedzielnego kierowcę zaraz zaczynają trąbić, wrzeszczeć i

> łapami wymachiwać. To się denerwuje jeszcze bardziej.

> Wrzuć na luz...

I co pozwolić żeby tacy niedzielni kierowcy jeździli i jeszcze aby nie mieli z tego powodu żadnych konsekwencji?? OOO nie, ja uważam, że jak zatrąbie to przyczynię sie w jakims stopniu do tego, że następnym razem taki pacjent zapamięta, że coś źle wcześniej zrobił i już tego nie zrobi więcej. A myślę, że ty kolego tak samo trąbisz jak ja czy inni uczestnicy ruchu tylko tu ściemniasz, że wszystkich przepuszczasz i nie machasz rękoma wink.gif Szerokiej drogi piwo.gif

Napisano

> no jak za straty moralne musiała by dać coś jeszcze

W myśl zasady nie da ci ojciec nie da ci matka co może dać sąsiadka biglaugh.gif

Boa

Napisano
  • Autor

> W myśl zasady nie da ci ojciec nie da ci matka co może dać sąsiadka

> Boa

Taaaa i moja serce.gif przeczyta to wszystko i będziecie mieć pojechane po całości, że mnie podpuszczacie wink.gifgrinser006.gif

Napisano

Wszystko to wina kobiet yay.gif, Żydów i cyklistow :-)

Nie zebym bronil baby, ale pierdolowaci kierowcy zdarzaja sie zarowno wsrod kobiet jak i mezczyzn - po prostu miales pecha i tyle.

A chociaz fajna jakas laska? Moze moglaby Ci zrekompensowac straty w inny sposob :-) Moze by potrzymala za pistolecik...

... oczywiscie ten do malowania :-)

pzdr

Rostek

Napisano
  • Autor

> Wszystko to wina kobiet , Żydów i cyklistow :-)

> Nie zebym bronil baby, ale pierdolowaci kierowcy zdarzaja sie zarowno

> wsrod kobiet jak i mezczyzn - po prostu miales pecha i tyle.

> A chociaz fajna jakas laska? Moze moglaby Ci zrekompensowac straty w

> inny sposob :-) Moze by potrzymala za pistolecik...

> ... oczywiscie ten do malowania :-)

> pzdr

> Rostek

Kiepska laska, a ja się żenię w sierpniu to nie zwracam uwagi na inne grinser006.gif

Napisano

> Kiepska laska, a ja się żenię w sierpniu to nie zwracam uwagi na inne

Błąd... Ostatnia szansa!

Napisano

> Kiepska laska, a ja się żenię w sierpniu to nie zwracam uwagi na inne

Zobaczymy po slubie :-) :-)

A wiesz jak zobaczyc usmiech Mony Lisy nie bedac w Luwrze?

- zapytaj zone co zrobila z ostatnia wyplata :-)

pzdr

Rostek

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.