Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Akcja Hamowania - 11.05.2007 _ 13:30 - 50zł

Featured Replies

Napisano

Szybkie pytanie:

W tą sobotę jadę do Pana Grabowskiego na hamownie. Osoba znana autokącikowiczom - syn p. Grzegorza Grabowskiego czyli osoby bardzo znanej w sportach auto-moto. Pomiar kosztuje 50zł i trwa około 15-30minut . Mam kilku chętnych ze swojego starego klubu (FSO PTK) - w sumie miało być nas 9 ale jedzie tylko 4.

Czy ktoś chce z nami pojechać w tą sobotę zmierzyć swoje autko? 50 zł to nie majątek więc sądzę że warto.

W razie czego spotykamy się o godzinie 13:00 (13:10 odjazd) pod McDonaldem róg Al. Krakowskiej i Łopuszańskiej. Hamownia mieści się przy ul. Mineralnej 26 (niedaleko al. krakowskiej).

W razie pytań: 605-47-37-27

Napisano
  • Autor

Cóż.... nikt się nie zainteresował. Szkoda. Tak czy siak wrzucam swój wykres:

astra.gif

Napisano

> Cóż.... nikt się nie zainteresował. Szkoda. Tak czy siak wrzucam swój

> wykres:

a jaka instalke ma kolega w tej asterce ze tak mały spadek mocy na gazie w porównaniu do benzynki??????

Napisano

> wykres:

Ładnie zestrojona instalka LPG. Prawie nie odstaje od benzynki. To IV generacja? Ile pali ?

Napisano

> wykres:

Gdybym mieszkal blizej stolicy to bardzo chetnie .Ale z Bydgoszczy do Wawy jechac po to by sobie sprawdzic moc to tak nie usmiecha mi sie.

Pozdrawiam.

Adrian

Napisano

Ja tez bardzo chetnie smile.gif tym bardziej ze jestem swiezo po gazowaniu i jestem ciekawy jak wypada moja astarka nopb/lpg.. bede szukal kogos na lokalnym rynku

Napisano

> wykres:

ja tez niedawno bylem i moje osiiagi po 200 000 przebiegu sa troszke lepsze :-)

Napisano
  • Autor

Instalacja LPG to sekwencja oczywiście. Co do spalania - różnie raz 8 raz 13l smile.gif Akurat nie kierowałem się spalaniem a właśnie odstępstwem od PB w osiągach choć i tak uważam że spadek jest znaczny... albo to wina zatankowanego gazu.

Ogólnie pomiar to sama radocha. Trwa to 15-20 minut. A cena 50zł jest wg. mnie jak najbardziej ok. A jak będziecie mieli fart to traficie na gościa który jest tam niemal stałym klientem i przerabia Hondy. Jak ja byłem to była robiona przez niego honda typer wyciągnieta z 200 na 295KM przy 8111rpm ... dźwięk jak małego jumbo-jet'a smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.