Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

co sadzicie o takim radiu - JVC EXAD??

Featured Replies

Napisano

mowa jest o takim JVC

szukam czegos do 700zl co bedzie mialo 2 pray wyjsc + sub out i naprawde fajnie zagra, tak zeby nie trzeba bylo tego na przyszlosc wymieniac. moze byc uzywane. moze znajdziecie cos ciekawszego ?? cfaniaczek.gif

Napisano

buahahaa ale badziew!niemyslales czasem o pioneerze? np:pioneer DEH-30mp kupisz juz za 350zl,natomiast jezeli mowimy o radyjku do 700zl to polecam to: http://www.allegro.pl/item195077851_pioneer_deh_p5900mp_5900_mp_nowe_gwarancja_inst_pl.html

ja osobiscie nabylem model DEH P6900IB wprawdzie o 100zl drorzszy ale jestem w 100%zadowolony.pozdro

Napisano
  • Autor

> buahahaa ale badziew!niemyslales czasem o pioneerze? np:pioneer

> DEH-30mp kupisz juz za 350zl,natomiast jezeli mowimy o radyjku

> do 700zl to polecam to:

> http://www.allegro.pl/item195077851_pioneer_deh_p5900mp_5900_mp_nowe_gwarancja_inst_pl.html

> ja osobiscie nabylem model DEH P6900IB wprawdzie o 100zl drorzszy ale

> jestem w 100%zadowolony.pozdro

czemu badziew?? wbudowany DAB, 2 pary 5V wyjsc + sub, 7 pasmowy korektor i 24-bitowe probkowanie... takich bajerow pioneer nie ma. ale nie sluchalem ani jednego ani drugiego... wiec mozesz miec racje... tylko chcial bym zeby to bylo czyms poparte. a szukam czegos ciekawego... np ze sterowaniem dvd, lub tak jak tu z DAB, ale nie moze to byc jakis tam najtanszy model.

Napisano

> mowa jest o takim JVC

> szukam czegos do 700zl co bedzie mialo 2 pray wyjsc + sub out i

> naprawde fajnie zagra, tak zeby nie trzeba bylo tego na

> przyszlosc wymieniac. moze byc uzywane. moze znajdziecie cos

> ciekawszego ??

Sam szukam dla siebie radia i Alpine CDE-9871R/RR wydaje sie byc calkiem przyzwoita propozycja. Cena okolo 550zl i powinien zagrac lepiej od Pioneera a tym bardziej JVC. Pozdrawiam

Napisano

> http://www.allegro.pl/item195077851_pioneer_deh_p5900mp_5900_mp_nowe_gwarancja_inst_pl.html

Dla innych badziewiem moga byc pionki ,bez sensu ocena

Napisano

> mowa jest o takim JVC

> szukam czegos do 700zl co bedzie mialo 2 pray wyjsc + sub out i

> naprawde fajnie zagra, tak zeby nie trzeba bylo tego na

> przyszlosc wymieniac. moze byc uzywane. moze znajdziecie cos

> ciekawszego ??

Według mnie jeśli szukasz za te pieniądze czegoś co zagra ( i przy okazji wygląda jakoś bo ten JVC to straszna kaszanka wizualnie) to kup coś z Pioneera i będziesz zadowolony. Wiele radyjek miałem w conajmniej kilkunastu autkach, i zawsze Pioneer to był pioneer. Pozdrawiam.

Napisano
  • Autor

> Według mnie jeśli szukasz za te pieniądze czegoś co zagra ( i przy

> okazji wygląda jakoś bo ten JVC to straszna kaszanka wizualnie)

> to kup coś z Pioneera i będziesz zadowolony. Wiele radyjek

> miałem w conajmniej kilkunastu autkach, i zawsze Pioneer to był

> pioneer. Pozdrawiam.

ale za te pieniadze pionek nie ma nic ciekawego:/ pomyslalem o JVC ze wzgledu na dodatki ( DAB ) a z wygladu nie jest taki zly wink.gif myslalem jeszcze o clarionie, ale tez zadnych extrasow w nim nie znajde. dlatego mialem nadzieje ze ktos sluchal takiego JVC i powie czy to ma jakies brzmienie, czy lepiej kupic inne, lepiej brzmiace, ale bez ekstrasow smile.gif

Napisano

> Wiele radyjek

> miałem w conajmniej kilkunastu autkach, i zawsze Pioneer to był

> pioneer. Pozdrawiam.

Czy to znaczy że nie miałes nigdy porównania z JVC? cfaniaczek.gifhmm.gif

Napisano

> Dla innych badziewiem moga byc pionki ,bez sensu ocena

dokładnie, proponuje jakieś wypowiedzi poparte konkretami, a nie pionek lepszy bo lepszy, a jvc badziew bo badziew...... sick.gif

Napisano

Popytaj konikaDM on mial alpine i sprzedal i kupil JVC i nie narzeka a nawet uwaza ze gra lepiej od tej alpinki co mial.licza sie konkrety a nie tylko ocenianie wedlug firmy. JVC robi obecnie dobre radioodtwarzacze

Napisano

wyrazilem taka opinie z tego wzgledu ze niewiedzialem do jakich celow radyjko ma byc przeznaczone.a nie z tego wzgledu je jestem jakims niezachamowanym fanatykiem pioneera wychodzacym z zalozenia:PIONNEER to king a reszta to badziew smile.gif poprostu zmienilem jusz kilka radyjech i jeszcze nigdy sie nie przejechalem na tej firmie pozdro smile.gif

Napisano

> Czy to znaczy że nie miałes nigdy porównania z JVC?

To znaczy, że różne radyjka ,,grywały'' u mnie w samochodzie. Porównanie jakości odbioru zawsze przemawiało na korzyść Pioneera.

Napisano
  • Autor

nadawal by sie do czegos ten VDO co linka dawalem do niego?? wyposazenie ma fajne, tylko czy to gra jakos... czy moze wogole nie ma brzmnienia? zlosnik.gif

Napisano

Pioneery , szczególnie te z wyższej półki mają bardzo dużo ustawień korekcji dźwięku a dzięki temu każdy może ustawić dźwięk wg. własnego upodobania i to właśnie przemawia za pioneerem , chyba że lubisz choinki...

Napisano
  • Autor

> Pioneery , szczególnie te z wyższej półki mają bardzo dużo ustawień

> korekcji dźwięku a dzięki temu każdy może ustawić dźwięk wg.

> własnego upodobania i to właśnie przemawia za pioneerem , chyba

> że lubisz choinki...

no widzisz.. w koncu jakas sensowna wypowiedz... bede sie musial ustawic z kims z lublina i posluchac jakiegos pioneera wtedy zobaczymy wink.gif

Napisano

To jeszcze ustaw się z kimś kto ma Alpine. Też warta uwagi.

A co do wizualnego efektu radia to się dziwię bo jak by patrzeć na radio pod tym względem to Clarion i Nakamichi trzeba by od razu skreślić także nie słuchaj tego typu wypowiedzi.

Pozdro

Napisano

Zmienialem cde 9821 na jvc kd 722.

Wiem nie porownuje sie alpine wersjii cde bo to budzrzet i nie gra najlepiej zreszta jak nowa seria alpine ktora wogole nie zachwyca frown.gif

Co do pioneera dla mnie gra za bardzo pustym basem chodzi mi o nowe wersje.

Kiedy ja kupowalem odsluchiwalem sobie sam radia nie patrzylem na opinie innych bo jak widac np opinie jvc sa nie najlepsze bo to bo tamto ja mam swoje od 4 miechow i nic sie z nim nie dzieje.

Teraz jezeli bym zmienial radio to na kd 822 bo ma 5 v pozalcane rca.

Jesli masz mozliwosc jedz do zakladu CA gdzie maja radia podobajace sie tobie i sprawdz jak graja na twojej konfiguracji na twoim sprzecie wtedy sam zdecydujesz co Ci sie podoba najbardziej.

Pozdrawiam

Napisano

A dostajesz naklejke na syzbe pionerr gratis??

Sluchales kiedy kolwiek tego radia? ze mowisz ze to jest badziew??

Najlepiej jest sie wypowiadac o czyms czego sie nawet w reku nie miało hahaha.gif

Napisano

> Sam szukam dla siebie radia i Alpine CDE-9871R/RR wydaje sie byc

> calkiem przyzwoita propozycja. Cena okolo 550zl i powinien

> zagrac lepiej od Pioneera a tym bardziej JVC. Pozdrawiam

Seria cde nie zagra lepiej ani od pionka za te pieniądze a tym bardziej od jvc za takie pieniazki.

Pozdro

Napisano

> no widzisz.. w koncu jakas sensowna wypowiedz... bede sie musial ustawic z kims z lublina i posluchac jakiegos pioneera wtedy zobaczymy

Nie zapominaj ze reszta instalacji w aucie ma duzy wplyw na odsluch...

Najlepszym sposobem na to jest albo odsluchiwac rozne modele w sklepie CA albo w docelowym aucie.

Problemem bedzie tylko to z kad naraz wziasc te radia wink.gif

ISO to ISO i problemu z podlaczeniem nie bedzie a wtedy napewno uslyszysz roznice.

Do kpl. nagraj sobie plytkie z Twoja ulubiona muzyka na CD (nie mp3) i do boju zeby.GIF

Napisano
  • Autor

> Problemem bedzie tylko to z kad naraz wziasc te radia

> ISO to ISO i problemu z podlaczeniem nie bedzie a wtedy napewno

> uslyszysz roznice.

> Do kpl. nagraj sobie plytkie z Twoja ulubiona muzyka na CD (nie mp3)

> i do boju

no wlasnie chcial bym posluchac kilku modeli... i chyba ciezko bedzie to zmontowac, bo sklepy raczej sciagaja radia z katalogow na zamowienie, i nie wiem czy bedzie mozna zamowic tylko po to zeby posluchac.

a teraz kupuje tylko oryginalne plyty... mp3 to zuo zeby.GIF

Napisano

> sklepy raczej sciagaja radia z katalogow na zamowienie, i nie wiem czy bedzie mozna zamowic tylko po to zeby posluchac.

No na to sie raczej nikt nie zgodzi. Moze MM tylko tam sie utarlo ze musi grac glosno screwy.gif a nie czysto.

Poszukaj kolegoff w okolicy i moze Ci pozwola zrobic przeszczep radia do siebie na testy zlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.