Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jak poprawnie ustawić wzmacniacz - pomocy!

Featured Replies

Napisano

Mam problem z prawidłowym ustawieniem wzmaka Blaupunkt THA 280. Juz sam nie wiem jakie ustawienia sa poprawne aby nie zarznac w szybkim tempie glosnika i aby ladnie gralo?

Sub (EQ DB10) jest podlaczony w mostku do wzmaka, a ten do radia Alpine CDM-9803.

1 sprawa to ustawienie GAIN. Gdy kręce pokrętłem od 0,3V to sub gra coraz glosniej a gdy dojdzie gain do ok 4 V i krece dalej glosnosc suba sie zmniejsza.

2 sprawa to filtry LP i HP. Na ile ustawic te filtry aby nie zameczyc glosnika? Sub jest w skrzyni zamknietej.

Na koniec zostaje podbicie basow "bass boost". Tez mam problem aby wlasciwie to ustawic, zeby sub nie buczal tylko ladnie dawal o sobie znac. Jesli jest jaka recepta na poprawne zestrojenie sprzetu to prosilbym o podanie takowej. Dziekuje i pozdrawiam

tha280cg6.jpg

Napisano

crossocer ustaw na LP i lowpass na ok 100Hz (jesli masz naprawde dobry sprzet z przodu mozesz zejsc do 70Hz) bass bost na 0 - 3 dB co do gaina to ustaw na 1/3 czyli ( i tu nie jestem pewien w ktora strone, ale w ta gdzie bedzie ciszej gral... ale to juz pod swoje ucho ustawisz wink.gif )

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.