Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zgłosić do Księgi Rekordów Guinnessa?

Featured Replies

Napisano

Właśnie minęły 3 miesiące, oczekiwania na tłumik w ASO frown.gif Na szczęście mogę jeździć, bo stary tłumik jest tylko mocno pogięty.

Zastanawiam się nad zgłoszniem tego do Księgi Rekordów Guinnessa hehe.gif W sumie byłby fajny wpis.

Napisano

> ASO to zło

We Wroclawiu zalezy na kogo sie strafi za lada. Jeden jest kumaty a drugi taki niedorob ze glowa boli.

Napisano
  • Autor

> ASO to zło

Na ASO ogólnie nie narzekałem, jak mi szkodę (przeszorowanie podłogą o przeszkodę) likwidowali. Ale to oczekiwanie na tłumik...

Napisano

tej to czemu naprawiasz to w ASO? rozumiem że gwarancja ale wg przepisów możesz to zrobić w byle jakim zakładzie

Napisano

> Właśnie minęły 3 miesiące, oczekiwania na tłumik w ASO Na szczęście

> mogę jeździć, bo stary tłumik jest tylko mocno pogięty.

> Zastanawiam się nad zgłoszniem tego do Księgi Rekordów Guinnessa W

> sumie byłby fajny wpis.

sprawdz w ASO czy na pewno zgloszenie jest zarejestrowane ;-)))

Napisano

> sprawdz w ASO czy na pewno zgloszenie jest zarejestrowane ;-)))

Ano wlasnie dobry pomysl. W sumie dziwne ze tyle czasu to im zajmuje. Kiedys zamowilem w serwisie PIoneera pilota do odtwarzacza dvd i otrzymalem go po 2 tygodniach. A trwalo to tak "dlugo" bo z Japonii byl sciagany 270635636-JUMP2.gif i kosztowal polowe tego co uzywany na allegro. A inna sprawa to taka ze ten tlumik na 99% jest produkowany w PL palacz.gif

Napisano

te serwisy w ogole chyba olewke robia.....potwierdzałem 5 dni zamowienie na UPG do nissana i na koniec krzykneli 320 złociszy.....znalazłem goscia co dorabia na zamowienie uszczeleczki i zrobił od reki za 70, i nawet zdziwiła mnie jakosc uszczelki...była na wyglad niczego sobie i jak narazie nissanek smiga bez zarzutu....takze nieraz nie warto pchac sie od razu do serwisu

Napisano
  • Autor

> sprawdz w ASO czy na pewno zgloszenie jest zarejestrowane ;-)))

Jest, dzwoniłem wiele razy.

Napisano
  • Autor

> tej to czemu naprawiasz to w ASO? rozumiem że gwarancja ale wg

> przepisów możesz to zrobić w byle jakim zakładzie

Szkode likwidowało ASO z mojego AC. Wszystko szybko zrobili, ale na tłumik czekają wieki. Nie wiedziałm i oni też nie wiedzieli, jak dawałem auto, że nie będzie tłumików.

Napisano

Mi w tamtym roku pękł króciec od zbiorniczka na płyn chłodniczy to w każdym sklepie mówili, że na drugi dzień rano będzie (godzina 17 była), to sobie pomyślałem, że może w ASO będą mieli, ale tam usłyszałem:"...to będzie ciężka sprawa...za 3 dni może być, o ile jest w jakimś magazynie w Polsce...".

Ostatecznie znalazłem na szrocie za parę złotych i jeszcze wieczorem jeździłem zlosnik.gif

Napisano

> Ostatecznie znalazłem na szrocie za parę złotych i jeszcze wieczorem jeździłem

Przyznaj się - do sklepu zaleciałeś tylko po to, żeby na szrocie nie przepłacić hehe.gif Standardowy tekst: "Panie - chciałbym się zorientować..."

A tak na poważnie - w sklepie można dostać tak szybko (w porównaniu z ASO) ponieważ sklepy współpracują zazwyczaj z kilkoma hurtowniami, a hurtownie również ze sobą współpracują.

Wybór i dostępność części jest na dzień dzisiejszy oszałamiający - ale z reguły jeśli klient musi czegać np. 3 godziny na popołudniową dostawę lub na poranną na drugi dzień to już jest niedopomyślenia...

Zapomniało się czasy (3-4)lata temu kiedy na praktycznie każdą część czekało się minimum 3 dni i każdy był szczęśliwy, że dało się ściągnąć.

Napisano

> Przyznaj się - do sklepu zaleciałeś tylko po to, żeby na szrocie nie

> przepłacić Standardowy tekst: "Panie - chciałbym się

> zorientować..."

Wtedy to bym nawet 200pln zapłacił za to, bo był potrzebny już, w trasę jechałem....a swoją drogą na szrocie dałem praktycznie tyle co w sklepie, ale miałem na "teraz" palacz.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.