Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zuzycie oleju w 1.1...

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich... Mam Fiata Uno 60S z 1993r i mam z tej okazji kilka pytan, a raczej problemow... Pierwszy to podejrzanie duze zuzycie oleju, ok 0,2 - 0,4 l/1000km a drugie to stuki z przedniego zawieszenia po lewej stronie auta. Samochod ma przejechane 47 tys km, posiadam go od listopada ubieglego roku. Poprzednoi jezdzila nim ciotka,a raczej nie jezdzila i stal w garazu. Czy winnymi takiego zuzycia oleju moga byc uszczelniacze(wiek)?? Dzieki i pozdrawiam.

Napisano

Vtam

Nim kolega zacznie prosić o pomoc

to wypadało by się przywitać

profil uzupełnić... żeby było wiadomo z kim i skąd mamy do czynienia...

to tak tylko na wstępie... nie żebym się czepiał

Napisano

ja mam 1993 1,0, zzera mi podobnie ale juz sie przestalem tym przejmowac - grunt ze jedize wink.gif

Napisano

Mam S60 ten sam rocznik i jak wleje na max to dosyć szybko spali do minimum, ale jak już jest minimum to kilka tysięcy robię i nic nie spala oleju.

Napisano
  • Autor

Oj witam,witam smile.gif Uzupelnilem dane o sobie i nawet wkleilem gdzies tam adres swojej stronki z Uno Klub Polska tongue.gif

Napisano

ja tez mam uniaka 60S z 93r i ma przelecane juz ponad 270kkm i coś tam bierze oleju ale przy takim przebiegu to nic dziwnego a w twoim przypatku to mo prostu od nie uzwyania gumki na zaworach zgemniały i napewno nie tylko gumki pooglądaj czy gdzieś ci nie kapie olej

Napisano

Mi też pobiera mam 1.1 z 91r 227tys. przebiegu, to chyba staje sie normalne w takim wieku i przebiegiem.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.