Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jaki typ baterii w kluczyku z pilotem do centralnego??

Featured Replies

Napisano

Witam.

Jaki typ baterii jest stosowany w niebieskim kluczyku z pilotem do centralnego zamka ? oczywiście w BBM devil.gif

Pozdrawiam.

Napisano

> Witam.

> Jaki typ baterii jest stosowany w niebieskim kluczyku z pilotem do

> centralnego zamka ? oczywiście w BBM

> Pozdrawiam.

Ja mam CR 2016 -2szt

Napisano

> Witam.

> Jaki typ baterii jest stosowany w niebieskim kluczyku z pilotem do

> centralnego zamka ? oczywiście w BBM

> Pozdrawiam.

a ja mam R23 lub V23... 12Voltowa...

pzdr mrk

• 2 miesiące później...
Napisano

> Ja mam CR 2016 -2szt

Odświeżam temat.

Wczoraj rozebrałem kluczyk w celu identyfikacji baterii bo była sygnalizacja że już słaba, a drugi pilot wogóle nie działa. Rozmontowałem tylko jeden kluczyk i była w nim bateria CR2032 więc kupiłem 2 sztuki na kluczyki. Wymieniłem w pierwszym i co za zdziwienie bo znowu świeci że słaba bateria. Rozbieram 2 klucz a tam 2 sztuki CR2016 yikes.gif. Ale założyłem tą 1 sztukę CR2032 i odziwo pilot świeci i nie ma wskazania że słaba bateria ale wogóle nie reaguje z centralką. Zauważyłem że ten pilot z 2 bateriami jest z 2004 roku, tzn. że był dokupowany w Niemieckim serwisie. Możliwe że nie jest zaprogramowany lub się wyprogramował??? Jaka ma być bateria/bateryjki w naszych pilotach??? Czy do zakodowania muszę mieć kody z 2 kluczyków czy też wystarczy tylko z tego starego bo ten mam, a i jeszcze do zestawu kluczyków była dołączona taka plakietka, może tam jest kod z nowego kluczyka, tylko który to???

plakmj3.jpgplak1nl3.jpg

Napisano

Znalazłem jeszcze na innym forum i gościu miał ten sam przypadek, popatrzcie co macie u siebie założone i poradźcie co to za plakietka i czy trzeba mieć kod z wszystkich kluczyków czy wystarczy tylko jeden ze starego aby doprogramować następny.

TEKST NA INNYM FORUM

Napisano

Po długiej analizie różnych forum doszedłem do wniosku że są 2 rodzaje pilotów, jedne są zasilane 2 bateriami CR2016 (jest to stary pilot, chyba z przed FL zasilany 6Volt) i nowe piloty zasilane jedną baterią CR2032 3Voltową. Jeżeli ktoś z Was ma takie piloty/kluczyki pod ręką proszę mi to sprawdzić.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.