Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Naprawiłem i jestem dumny :) Bingo S4

Featured Replies

Napisano

Po cięzkich bojach czyszczenia astry by udać sie na Cargo przed wyjazdem astra zdechła..:( Po kilku próbach astra chodziła dobrze a obrotach powyżej 5 tys.... więc raczej nie da się jeździc... Wkońcu pało na komputer lpg po jego odłączeniu silniczek chodził jak trzeba smile.gif Po tym szybko kupiłem nowy od znajomego i w poniedziałek rano już wysłał smile.gif Ale... po 40km na benzynie okazało sie ze coś jest nadal nie tak.... Mid zawyżał dwa razy średnie spalanie ale w rzeczywiśtości wyszło bardzo duże spalanie 100 zł na benzyne i 140km tylko..;/ po 4.15 za litr benzyny... We wtorek dotarł mi kompik podpiełem go szybko i znów to samo co na starym coś było nie tak.... No to nie myśląc za dużo pojechałem kupiłem kabelki i wywaliłem całą kompletną instalke elektryczną LPG i postawiłem wszystko od nowa smile.gif No i chciałem sie pochwalić robiłem ją od rana do nocy ale udało się wszystko pięknie działa jak powinno smile.gif

Oto moje nowe miejsce zainstalowania komputerka LPG smile.gif

DSCN7521.JPG

Napisano

ciekawe miejsce na komputrek do lpg bo zazwyczaj wszyscy maja kolo silnika .

Napisano
  • Autor

> ciekawe miejsce na komputrek do lpg bo zazwyczaj wszyscy maja

> kolo silnika .

Ale wsyzstkie kable od czujników idą do komputera wtrysków WIęc dużo którsze kable potrzebne wink.gif Jedyne kabelki które idą do komory silnika to do elektrozaworu i krokowca wink.gif

P.s. tez miałem pierwszy komputerek pod maską... Ciągnie w nim woda stała aż go spaliło...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.