Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Lodówka w bravie

Featured Replies

Napisano

Witam chce zamontować wkrótce(kolo środy/czwartku) lodóweczkę zasilaną 12V pod co ją podpiąć?? nie chcę żeby cały czas chodziła a tylko wtedy jak auto jest odpalone. Myślę że chyba pod światło postojowe tylne ? dać na kable jakiś bezpiecznik ??

Napisano

Pod gniaazdo zapalniczki jak wyłączysz kluczyk to i tak napiecia atam nie ma to po co kombinowac

Napisano

> Pod gniaazdo zapalniczki jak wyłączysz kluczyk to i tak napiecia atam

> nie ma to po co kombinowac

jak znam życie pod gniazdo podłączone już jest CB,laptop,komórka i kto wie co jeszcze...

Napisano
  • Autor

> jak znam życie pod gniazdo podłączone już jest CB,laptop,komórka i

> kto wie co jeszcze...

nic nie jest podłączone ale nie chce kabla dodatkowego bo już idzie 2xRCA kable głośnikowe kable zasilające do wzmacniacza także nie będę już nic rozbierał

Napisano

> pod światło postojowe tylne ? dać na kable jakiś bezpiecznik ??

Żartujesz? Przecież taka lodówka ma pobór około 3-4A, instalacja do świateł nie była obliczana na taki pobór.

Pociągnij sobie z akumulatora kable i podepnij przez przekaźnik do stacyjki, albo do czegoś co jest załączane ze stacyjką.

Pozdrawiam BAS

Napisano

podłącz się pod tylne gniazdo zapalniczki, będą krótsze kable do podłączenia lodówki, tylko najpierw sprawdź czy masz podłączenie w środkowym tunelu, zasilanie będziesz miał tylko po włączeniu stacyjki

Napisano

Podciągnij kabelki z kostki ukrytej pod plastikiem na monety w tunelu centralnym, pomiędzy dźwignią zmiany biegów a hamulcem ręcznym.

W wypasie jest tam podłączona zapalniczka dla pasażerów z tyłu, napięcie pojawia się po przekręceniu kluczyka. Jest jeszcze trzeci kabelek (podświetlenie zapalniczki) działający po włączeniu świateł...

Miałem tak przez jeden sezon ale potem pociągnąłem kabel od aku, w tunelu centralnym wstawiłem pstryczek a w bagażniku puszkę na trzy gniazdka 12v. Chodziła na tym lodówka i przetwornica 220v do odtwarzacza dvd...

279013936-zap4.JPG

Napisano

pomiędzy dźwignią zmiany biegów a hamulcem ręcznym.

Odkurz i oczyść auto hehe.gif

Napisano

Jesli kupisz lodowke na 12V, dostaniesz koncowke pod zapalniczke. Ja wlasnie taka zakupilem - ma mozliwosc zasilania 230V i 12V. Zapalniczka dostaje napiecie dopiero po przekreceniu kluczyka czyli tak jak sobie zyczysz....

Napisano

> Odkurz i oczyść auto

Dopiero na wakacje... Zarabia na nie brawo.gif

Napisano
  • Autor

> Dopiero na wakacje... Zarabia na nie

to jak tam jest brudno to lepiej swojego nie pokazuje :d

mój też na siebie pracuje

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.