Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

pany skad to cieknie

Featured Replies

Napisano
279152991-IM000105.JPG witam, pany moze ktorens z was podpowie skad to cieknie bo mnie juz lapcie opadaja:/ i nikt niewie co to jest sick.gif uszczelniacz na wale i na rozzadzie nowy cos firmy conservo czy jakos tak zlosnik.gif uszczelka pod głowicą getza , uszczelka pod pokrywa erlinga i osadzona na victorze , miska tez z 5 razy uszczelniana, ostatni raz na tym samym kleju co pokrywa i dalej to samo co przed wymiana uszczelek sick.gif wyglada jak by cieklo gdzies z gory bo od samej gory jest mokro, hmm w sumie tak nieduzo sie leje bo na 1000km trzeba tak z 100ml dolac , no ale jednak pasuje to zrobic bo szkodas paskow i szkoda zeby ciekło !! , pomoze ktos bo naprawde ja juz niemam pojecia co to moze byc i goscie w aso tak samo sick.gif

post-52137-14352484328994_thumb.jpg

Napisano

a jakbys sprobowal umyc ta strone silnika ? , albo jakims preparatem do tluszczow , piekarnikow czy cos powycierac to wtedy bys wiedzial , ja tak ze skrzynia robilem

Napisano

jak dla mnie to ewidentnie spod michy ok.gif

Napisano

a któryś z broków nie jest walnięty?

Napisano

Musisz przeczyścić to troszkę i zobaczyć bo narazie to wsio jest uje..... i nic nie widać sick.gif

Napisano
  • Autor

yyy a co to brok? bo pierwsze wogule słysze taką nazwe smile.gif i jak je sprawdic

Napisano

> yyy a co to brok? bo pierwsze wogule słysze taką nazwe i jak je

> sprawdic

takie zaślepki w bloku zlosnik.gif

Napisano

Pierwsze co zrob to zainwestuj w ymycie silnika i po umyciu obserwoj skad sie leje grinser006.gif Tak bedzie najprosciej

Napisano
  • Autor

> takie zaślepki w bloku

tak myslałem ino chcialem Cie sprawdzic zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

kup sobie spray do tarcz hamulcowych smile.gif super odtluszcza i zmywa caly ten syf smile.gif potem patrz gdzie zaczyna przeciekac smile.gif

Napisano

Musisz umyć ta część silnika, i wtedy po jeździe oblukać, napewno będzie widać skąd i gdzie ten wyciek. Bo na razie jest to tak wszystko ufaflane, że sam miałbym problem z dojściem, gdzie jest przeciek. sick.gif

Napisano

karcher w łapki albo spray do mycia silnika moze byc wszystko łacznie z upg i simerem bo bardzo rozzygane to jest przez koła pasowe..trza myc i sledzic

Napisano

> karcher w łapki albo spray do mycia silnika moze byc wszystko łacznie

> z upg i simerem bo bardzo rozzygane to jest przez koła

> pasowe..trza myc i sledzic

Do mycia to pedzel w jedna lapke i nitro w druga i schodzi olej ladnie.

Napisano

Ludzie po co kupowac jakies detergenty spraye, szmery bajery, jak można kupic zwykly acetylon.

Samemu mi cieklo tak że spod miski kapało, wymyłem dobrze bok silnika, szczykawka wyplukalem miejsca gdzie wystepują uszczelniacze, i przestało tak lać jak lało.

Pozatym co do uszczelniaczy przypadkiem, przy wbijaniu nie wchodizly one za ciasno???

Napisano
  • Autor

> Ludzie po co kupowac jakies detergenty spraye, szmery bajery, jak

> można kupic zwykly acetylon.

> Samemu mi cieklo tak że spod miski kapało, wymyłem dobrze bok

> silnika, szczykawka wyplukalem miejsca gdzie wystepują

> uszczelniacze, i przestało tak lać jak lało.

> Pozatym co do uszczelniaczy przypadkiem, przy wbijaniu nie wchodizly

> one za ciasno???

hmm uszczelniacz na wałku wlazł w sam raz nietrzeba bylo go mocno zabijac ale z tamtad napewno nie cieknie a co do wała były problemy z wyciagnieciem go i z wbiciem nowego, ale to raczej tez nie z niego bo z rana kolo jest suche tylko po misce ciekną w dwa strumienie a pod autem pare kropel

Napisano

kurcze stawian na uszczelniac zna wale jednak.

Ale mowie ci szyczkawka w dlon wymyj wyplukaj wszytko jak sie da, i zobacz czy ustanie, bo umnie ustalo po takiej operacji.

Napisano
  • Autor

ale ze co aceton rozduje uszczelke czy jak bo nierozumiem troszke ze po umyciu silnika przestalo lac zlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.