Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pogubiłem się.

Featured Replies

Napisano

Kuźwa, a już miałbym motocykl. Czytam sobie forum motocyklistów, i są tam ludzie ze sprzętami z lat osiemdziesiątych. Wymieniają rutynowo różne rzeczy, i sobie jeżdżą. I są zadowoleni. A dziś wziąłem na oględziny XJ-ty znajomego znajomego, który zna się na rzeczy lepiej ode mnie. Stwierdził, że najlepiej kupić nowe moto, a takie z lat 90'tych powinny znaleźć się w muzeum techniki.

Kurczę, nie stać mnie na kilkuletni motor, chyba że na pierdziawkę jakąś. irked.gif

Niech mnie pocieszy jakiś posiadacz leciwegi wechikułu, że nie jest tak źle... icon_rolleyes.gif

Napisano

juz to czynie!! w sumie w ostatnim czasie na Suzi poszlo pare stowek ale w sumie to czesci ze tak powiem eksploatacyjne, trzeba bylo zmienic uszczelniacze zawieszki, wyregulowac gazniki, zmienic oponke, wstawic nowe klocki hamulcowe<jak pytalem ile kosztuje typ powiedzial ze 80zl, ja hepi a przy wymianie sie okazalo ze 160 bo "ja myslalem ze w tej Suzuki jest jedna tarcza">

Jedyne co zepsute to poszla uszczelka miedzy cylindrem a kolektorem?<nie wiem czy to sie tak nazywa w kazdym razie na wyjsciu z cylindra do rur wydechowych, ale mechanik powiedzial ze to pikus i se moze kapac ile chce i nic sie nie stanie grinser006.gif poza tym moja pelnoletnia Japonia po tych wymianach smiga jak nowka!! i mysle ze juz teraz nic nie bede musial zmieniac bo wszystko co mozliwe juz chyba zmienilem grinser006.gif

INWESTUJ W JAPONIE nie bedziesz zalowal cool.gif

Napisano
  • Autor

> juz to czynie!! w sumie w ostatnim czasie na Suzi poszlo pare stowek

> ale w sumie to czesci ze tak powiem eksploatacyjne, trzeba bylo

> zmienic uszczelniacze zawieszki, wyregulowac gazniki, zmienic

> oponke, wstawic nowe klocki hamulcowe

> Jedyne co zepsute to poszla uszczelka miedzy cylindrem a kolektorem?

Jak się wkur...zę to jeszcze kupię Twój motor. zlosnik2.gif

Ja się przymierzam do XJ 600, jeździło się nią całkiem przyjemnie. W opinii znawcy biegi wchodzą nie tak - muszę wypytać właściciela OCB. Poza tym do roboty zawieszka przód, opony do wymiany, łańcuch + zębatka do wymiany. Klocki do wymiany, przydałoby się i tarczę.

Facet woła za sprzęt 6700, jak nie starguje do 6000 (za tyle miałem kupić poprzednią) to nie mamy o czym rozmawiać.

Napisano

> Jak się wkur...zę to jeszcze kupię Twój motor.

zachorowalem na skuty znowu, wczoraj bylem lukac aprilie atlantic 500, nie bylo sie do czego przyczepic - ideal, ale zmierzylem i sie okazalo ze nie wejdzie do garazu grinser006.gif

Wiec wybor padl na Piaggio Hexagon 180, jak sie uda sprzedac Suzi w lipcu<bo jeszcze musze zaliczyc dlugodystansowa wycieczke z nia> to zakupie grinser006.gif

> Poza tym do roboty zawieszka przód, opony do wymiany,

> łańcuch + zębatka do wymiany. Klocki do wymiany, przydałoby się

> i tarczę.

> Facet woła za sprzęt 6700, jak nie starguje do 6000 (za tyle miałem

> kupić poprzednią) to nie mamy o czym rozmawiać.

no to wyjdzie z rejestracja smialo ponad 7 tysi, a kiedys pisales ze 6k max grinser006.gif w kazdym razie zycze powodzenia w poszukiwaniach grinser006.gif

Ja to mam szczescie do zakupow, nie odpalaja przy mnie rozmaite pojazdy <np kultowa Honda Helix - archetyp niezawodnosci> i sprzedawcy maja glupie miny grinser006.gif a jak cos odpali to biore i jestem zadowolony cool.gif

Napisano

> Niech mnie pocieszy jakiś posiadacz leciwegi wechikułu, że nie jest

> tak źle...

Jak kogo stać to pewno, że nówka najlepsza ... a jeśli nie ... cóż, mój Bandit ma 12 lat i nie robię przy nim nic, oleju nie bierze, tylko standardowe wymiany, łańcuch, gumy, filtry itp. Kumpel ma Xj-te równoletnią i to samo, pomimo, że przebieg większy a i wizualny stan moto gorszy znacznie ok.gif

Ja tam nie narzekam ok.gif

Napisano

12 lat to jak nowka grinser006.gif i bynajmniej nie jest to zart tylko realna ocena naszych czasow, kiedys 10 letni samochod to zlom Panie jakich malo, a teraz 10 letni to wychodzi z 97 roku wiec naprawde nowoczesny, a motocykle? Nawet patrzac na stylistyke motocykle 20-paro letnie wygladaja calkiem OK grinser006.gif Okolo 10 letnie egzemplarze to calkiem bezawaryjne cool.gif

Napisano
  • Autor

Nigdzie mi się nie spieszy, więc co mi tam.

Zbieram na NOWY motor. jump.gif

Napisano

> Nigdzie mi się nie spieszy, więc co mi tam.

> Zbieram na NOWY motor.

Nowy nowy, czy nowy używany?

Jest sobie taki człek co to go Szynszyl wołają.

Baaardzo łade sprzęty przywozi do kraju.

Kumpel wziął od niego Transalpa. Cacana maszyna slinka.gif

Napisano
  • Autor

> Nowy nowy, czy nowy używany?

> Jest sobie taki człek co to go Szynszyl wołają.

> Baaardzo łade sprzęty przywozi do kraju.

> Kumpel wziął od niego Transalpa. Cacana maszyna

Nowy nowy. Chyba, że od kolegi kupię.

Napisano

> Nowy nowy. Chyba, że od kolegi kupię.

"Zazdraszczam" determinacji zlosnik.gif

Ja pewnie poczekam z kupnem do końca spłaty kredytu za mieszkanie,

a i tak raczej nie kupię nowego nowego.

Napisano

> Jest sobie taki człek co to go Szynszyl wołają.

> Baaardzo łade sprzęty przywozi do kraju.

hehe, jak masz podaj jakieś namiary na niego, bo jak na razie moje poszukiwania 600'tki nie są zbyt owocne i następny kontakt się bardzo przyda smile.gif

Napisano

> hehe, jak masz podaj jakieś namiary na niego, bo jak na razie moje

> poszukiwania 600'tki nie są zbyt owocne i następny kontakt się

> bardzo przyda

TUTAJ masz na początek foty tego co niedawno przyciągnęli.

A TUTAJ to co kupił kolega.

Na jutro, pojutrze mogę zdobyć Ci do niego lepszy kontakt w postaci maila a może i telefonu.

Pasuje?

Napisano

> TUTAJ masz na początek foty tego co niedawno przyciągnęli.

> A TUTAJ to co kupił kolega.

> Na jutro, pojutrze mogę zdobyć Ci do niego lepszy kontakt w postaci

> maila a może i telefonu.

> Pasuje?

Dzięki, jak ci się uda zdobyć namiary to by było super.

Napisano

ja kupilem Radiana z 86 roku - moja pierwsza maszyna - nie liczac YZ do latania po lesie - i jestem zadowolony - stan idealny-byl do momomentu pierwszego szlifa swiety.gif lekko porysowalem zbiorni

jestem zadowolony - jezdzi i nie grymasi - jedyne co musialem to wyczyscic zbiornik-zakladajac filtr od malucha i zmienic swiece - poza tym wszystko lux-kazdy kupuje taka maszyne na jaka go stac waytogo.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.