Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

moje "baby" znowu w domu!

Featured Replies

Napisano

ufff nareszcie cool.gif

stala sobie biedna w serwisie ( i to nie jednym- z jednego musialem zabierac samochod przy pomocy policji !!!) prawie 10 dni beksa.gif

a teraz sie chwale devil.gif bo po 3 latach jazdy i 90k km ponownie "zakochalem" sie w swoim BMW serduszka.gif :

wymienilem w zawieszeniu przednim: drazki stab,koncowki dr. kier (wszystkie) ,wahacze "gorne" i "dolne" oraz drazek srodkowy

w zawieszeniu tylnym : drazki stab oraz (no wlasnie nie pamietam jak to dokladnie sie nazywa ) te grube gumy w belce tylnego mostu

cala reszta sprawdzona i "wyszarpana" na wszystkie mozliwe strony (az mi jej zal bylo tak ja meczyli buu.gif)

btw wymienialem wszystko nawet jezeli tylko jeden element byl uszkodzony (np koncowki uszkodzona jedna a wymienilem 4 itd)

wszystko tylko z lanfordera devil.gifwink.gif

moja baby dostala tez nowe oponki i felgi 16" wlozylem papucie marki GY F1 GSD3 food.gif

faktem jest ze czlowiek przyzwyczaja sie do powolnego "miekniecia" zawieszenia i zmiany wlasciwosci trakcji!!! omg jak ten samochod teraz jedzie claps.gifclaps.gifclaps.gif odczowam tak kolosalna roznice w prowadzeniu autka ze nie majac zadnego powodu po odebraniu z warsztatu zrobilem 150 km blush.gif893goodvibes.gif

teraz czas na koszta wink.gif :

czesci i robocizna zawiechy (w tym geometria + centralny zamek) to 2000+200 (sam kupilem tuleje do mostu screwy.gif moze ktos potrzebuje ?!)

oponki 16" GY f1 GSD3 -1850

i to koniec kosztow hehe.gif

zostalo mi troche gratow, ktore sa mi wlasciwie zbedne i jezeli komus niedomaga jakis element zawieszenia chetnie sie podziele za free (np 3 koncowki drazkow kierowniczych byly ok i mechanik pukal sie w glowe po co je wymieniam ale ja juz tak mam wink.gif )

zostal drazek srodkowy , jeden drazek stabilizatora, jeden wahacz dolny (chyba lewy) generalnie moge sprawdzic dla zainteresowanych

zostaly tez oryginalne felgi BMW (te z kapselkami) + GY VENTURA przod 205/65/15 tyl 215/60/15 (kpl 500 pln)

generalnie jestem baaaaaaardzo zadowolony mimo ze zaplacilem opk 1/3 wartosci autka hahaha.gif

zezwalam na kopiowanie na kacik lanosa ... mnie sie nie chce dyskutowac z Piotsem wink.gif

teraz czas na serduszka.gifdrive.gifserduszka.gif

EDIT: tak to ja jestem tym debilem, ktory zamienil w 2004 NU II 2,0 z 2002 na BMW 525 z 95 biglaugh.gif - docztalem na IKL - mocny kolo wink.gif

Napisano

> stala sobie biedna w serwisie ( i to nie jednym- z jednego musialem

> zabierac samochod przy pomocy policji !!!)

Opowiedz o tym - jak to z policją icon_eek.gif

Napisano

ja wczoraj swoją odebrałem - robiłem zawiechę z przodu...

Kurcze - wcześniej się dobrze prowadziła, ale teraz podczas jazdy

czuję jabym coś ostrego i precyzyjnego trzymał w ręku - nie wiem, skalpel czy brzytwę!

Napisano

> ja wczoraj swoją odebrałem - robiłem zawiechę z przodu...

> Kurcze - wcześniej się dobrze prowadziła, ale teraz podczas jazdy

> czuję jabym coś ostrego i precyzyjnego trzymał w ręku - nie wiem,

> skalpel czy brzytwę!

placebo?

Napisano

> placebo?

30% uleczeń w medycynie to placebo.

żadne placebo - rozhemrane tuleje, końcówki drążków no i zbiezność

Napisano
  • Autor

> Opowiedz o tym - jak to z policją

narazie nie bardzo moge skromny.gif

Napisano

> EDIT: tak to ja jestem tym debilem, ktory zamienil w 2004 NU II 2,0 z

> 2002 na BMW 525 z 95 - docztalem na IKL - mocny kolo

Hehhe, zaturlałem się ze śmiechu po przeczytaniu tego. zlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.