Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

wydatek

Featured Replies

Napisano

Mam takie zapytanie pies nagryzł mi tylni lewy pas bezpieczeństwa w punto 1 1.1 rok 99. I jtu moje pytanie ile cos takiego kosztuje a moze macie coś do zaoferowania jakieś zamienniki czy cos prosze o jakas porade. I jesli ktos posiada numer katalogowy i przykładowa cene mniejwięcej . dzienkuje adas

Napisano

Myślę ,że nowego pasa nie opłaca się kupować.Podjedz na szrot tam na pewno znajdziesz coś dobrego za rozsądną cenę.

Napisano

> Myślę ,że nowego pasa nie opłaca się kupować.Podjedz na szrot tam na

> pewno znajdziesz coś dobrego za rozsądną cenę.

Pasy bezpieczenstwa ze szrotu, to dopiero pomysl... faint.gif

Napisano

> A jak moze być cena w fiacie

> i co myślicie o czymś takim

> http://moto.allegro.pl/item206829808_fiat_punto_komplet_tylnich_pasow_bezpieczenstwa.html

> i takim

> http://moto.allegro.pl/item208676954_komplet_pasow_punto_i_tyl.html

> z góry dzienkuje za pomoc

Tak jak i ze szrotu... nielegalne ale IMHO lepsze niż pogryzione przez psa wink.gif tak samo jest z poduszkami, wolę mieć ze szrotu niż wcale.

Napisano

> Pasy bezpieczenstwa ze szrotu, to dopiero pomysl...

a co w tym zlego? sprzedalem takie pasy ze dwa miesiace temu - normalnie z calego auta - byl w calosci - zdekompletowany, ale akurat pasy byly - duzo jest takich aut - na zadnym szrocie nie sprzedaca Ci pasow ktore braly udzial w wypadku - chyba ze ktos jest serio idiota

Napisano

Oczywiscie allegro lub szrot

Komplet Ci niepotrzebny szukaj pojedyńczych będzie taniej.

Chyba ze spodziewasz sie dalszych strat w pasach spowodowanych ostrymi zębami psa hahaha.gif

Napisano
  • Autor

mam pytanie nabyłem pas na szrocie za 40zł z punto 5d wersji angielskiej z rocznika 97 i tu moje takie zapytanie czy jest mozliwosc przełorzenia z tego pasa ze szrotu samej tasmy do mojego. ten ze szrotu ma troche wyblakły plastik to tylko tak nawiasem mówiac interesuje mnie czy ktos juz coś takiego robił i czy da się dzienkuje za odpowiedz

Napisano

> a co w tym zlego?

Masz prawo do swojego zdania ok.gif. Ja uwazam ze ze szrotu mozna wziac klamki, pokrywe schowka czy silnik wycieraczki tylnej ale nie element bezposrednio odpowiedzialny za bezpieczenstwo icon_rolleyes.gif.

Nie wierze takze w bezwypadkowe pasy na szrocie, nie do tego auta. Punto to nie Skoda 105 ktora mogla ze starosci dokonac zywota pod plotem.

Napisano
  • Autor

> Masz prawo do swojego zdania . Ja uwazam ze ze szrotu mozna wziac

> klamki, pokrywe schowka czy silnik wycieraczki tylnej ale nie

> element bezposrednio odpowiedzialny za bezpieczenstwo .

> Nie wierze takze w bezwypadkowe pasy na szrocie, nie do tego auta.

> Punto to nie Skoda 105 ktora mogla ze starosci dokonac zywota

> pod plotem.

sam wykręcałem to z auta prztwiezione z lewą kierownicą przud był rozebrany ale nic w podłuznicach nie było pogniecione poprostu przyjechało na cześci w fiacie kosztuje nowy 350 zł to bardzo duzo dlatego myslałem nad zmiana samej tasmy do mojego nowszego napinacza ale niewiem czy da sie cos takiego wykonać dziennkuje za pomoc

Napisano

W maluszku to wkręcałem całą tasmę kupioną na "m"ale tutaj?moze da sie wymienic sam plastik hmm.gif

Napisano

> Masz prawo do swojego zdania . Ja uwazam ze ze szrotu mozna wziac

> klamki, pokrywe schowka czy silnik wycieraczki tylnej ale nie

> element bezposrednio odpowiedzialny za bezpieczenstwo .

> Nie wierze takze w bezwypadkowe pasy na szrocie, nie do tego auta.

> Punto to nie Skoda 105 ktora mogla ze starosci dokonac zywota

> pod plotem.

punto I - w calosci - po przebiegu ok 200tys - bezwypadkowe - czesto od pierwszego wlasciciela - bez napraw blacharskich KOSZTUJE 100Euro.. wiec nie wiem o czym mowisz ze to nie skoda 105.. mnie laweta z niemiec do auta kosztuje 700zl .. za 1100zl MAKS mam cale punto na czesci - cale bezwypadkowe

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.