Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Problem rozwiązany - Serwo ham. i wężyk podciśnienie A II

Featured Replies

Napisano

Witajcie!

Mam uszkodzone serwo hamulców, podczas hamowania słychać syk i podciśnienie maleje, faluja obroty, maleje skuteczność hamowania. Postanowiłem odpiąć wężyk podciśnienia od serwa, ale nie wiem jak? Jest wciśnięty w gumowe oczko (3) w otworze serwa (1), ale wyciągnąć go nie mogę, a nie chcę go zepsuć...

279206792-serwoAII.JPG

Za tydzień mam wizytę w serwisie i wymianę serwa, do tego czasu chcę jeździć bez serwa - wspomaganie i tak nie działa (muszę silnie cisnąć na pedał hamulca, da się ostrożnie jeździć), chociaż silnik będzie pracował jak należy, bo teraz łapie lewe powietrze, muli się, ma mniejszą moc i wzrosło spalanie.

Ktoś pomoże?

Pozdr.

post-65098-1435248468877_thumb.jpg

Napisano

zalacznik sie nie odpala-tak jakby do konca na serwer sie nie wrzucil. mocno musisz za węzyk pociągnąc napewno wyjdzie.on ma takie oczka gumowe i one trzymaja go w serwie.u mnie jest to samo ze pedal robi sie twardy no ale nie odrazu tylko po jakichs 3 razach. i jak na zapalonym napompuje go do twardego to tez podnosi lekko obroty, mechanik co ma to naprawic twierdzi ze to wacum jest do regeneracji,sory ja tak ze spania wstalem,u ciebie nie wystepuje wakum

Napisano
  • Autor

Dzięki, zdjąłem, trzeba ciągnąć do siebie przechylając w dół i wyjdzie!!! Pozdr.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.