Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

podsufitka w kombi

Featured Replies

Napisano

witam przymierzam się do naprawienia podsufitki w kombi i zastanawiam się jak wyciągnąć te kołki na środku. Ciągnąć czy kręcić, urwie się czy wyjdzie? może ktoś to robił proszę o podpowiedź.

Napisano

ciągnąć ale delikutaśnie z przeginaniem lewa-prawa

Pozdro AKiss

Napisano

a ja mam problem z tymi zaślepkami do montowania "siatki" bądź "kratki" obawaim się że jak wyciągne to połamie zaczepy .

Można to gdzieś ewentualnie dokupić ??

PS

jak zamieżasz podkleić materiał ??

Napisano

trzeba zerwac stary , szczotką druciana seskrobac pozostalosci po gabce z starego materiału , kupic nowy materiał tapicerski i przykleic klejem polimerowym

Napisano

> a ja mam problem z tymi zaślepkami do montowania "siatki" bądź

> "kratki" obawaim się że jak wyciągne to połamie zaczepy .

> Można to gdzieś ewentualnie dokupić ??

> PS

> jak zamieżasz podkleić materiał ??

Przez tą dziurkę, co wchodzi siatka wetknij palca wypchnij kołki rozporowe i nic nie zniszczysz.

Napisano
  • Autor

mam zamiar podnieść tą część materiału co opada (1/3 dachu) nałożyć klej i położyć spowrotem. Myślicie że się uda czy lepiej tak jak pisał kolega wyżej.

Napisano

> mam zamiar podnieść tą część materiału co opada (1/3 dachu) nałożyć

> klej i położyć spowrotem. Myślicie że się uda czy lepiej tak jak

> pisał kolega wyżej.

podkleic i ci sie uda , ale bedzie to opkropnie wgladac , dlaczego ?

material który zostal naklejony fabrycznie na podsufitke sklada sie jak by z duch elementów razem połaczonych a potem przyklejonych do podsufitki , ale jak sie odkleja ...to odkleja sie sam material a owa cholerna gombka z niego pozostaje na podsófitce, klejenie materiału do gombki konczy sie tym , ze kleje rozpuszczają gombke .... wiec sam material sie da podkleic , tyle , ze wyglada to szpetnie , dlatego trzeba wyjac calą podsufitowke zerwac material wyczyscic płytę podsufitówki i nakleic nowy inny material tapicerski , ja jzu robilem to kilka razy , wybór w materiałach jest , takiego jak oryginalny nie znajdziesz , ale inne są i podklejenie nimi naprawde wyglada swietnie , choc inaczej.

Jak walnolem pieknego welura w odcieniu lekko niebieskawym - błekitnym , to koledzy na komisie nie mogli z podziwu wyjsc , zas jeden w swej astrze mimo ze mial dobrą podsufitowke z jedna dziurka po paierosie kolo szybra , to sobie zmienil na taka jak ja zastosowalem - teraz mówi - ze czuje sie ja w niebie zlosnik.gifzlosnik.gif

Jak chcesz miec jeszcze ładniej a takie coś ci sie spodoba , to pod material mozesz dac dodatkowo gombkę cienką i zastosowac guziki tapicerskie (kazdy tapicer obije ci je tym materialem ktry kupisz na podsufitowke i co jakis czas na podsufitowce je symetrycznie zastosowac , efekt bedzie iż podsufitowka bedzie pikowana !! mam nadzieje ze wiecie o co mim chodzi , zabawy jest troche z tym ale w kombiaku wyglkada to swietnie , choc to oczywiscie rzecz gustu 20.GIF

a owe guziki tapicerske dodatkowo ptzyutrzymuja material do podsufitowki

Napisano

> jak by z duch [...] gombka [...] podsófitce, [...] gombki

> [...] gombke [...] podsufitowke [...] podsufitówki

> Jak walnolem [...]

> [...] podsufitowke [...] szybra , to

> [...] gombkę [...] podsufitowke ITEDE...

Man - skorzystaj ze slownika przed edycja, lub przynajmniej wklej do worda i sprawdz pisownie, bo tego sie czytac nie da...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.