Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

nr i nazwa lakieru

Featured Replies

Napisano

witam wszystkich!!!!

ja z sąsiedniego kącika... mam mały problem moze bedziecie mi mogli pomóc.... otóż potrzebuje na wczoraj nr lakieru seata toledo z 1998 roku srebrny metalik...i tu moje pytanie i wiztyta w kaciku vw:

czy seat i vw stosuja/stosowali podobna game kolorow i tak samo ja oznaczali???? Ponieważ sa to siostrzane firmy może się od was tego dowiem......:) Seat jest przyszlej tesiowej a ja zeby sie podlizac zobowiazalem sie ze jej prysne blotniczek ktory sobie lekko zmasakrowala... jump.gifpodaje jeszcze nr vin moze ktos odkoduje....w seacie nie znlazlem tych danych..podobno powinna być pod tylna klapa:

VSSZZZ1LZWRO41934

z góry dzieki za pomoc...

Napisano

na tabliczce znamionowej , poza tym kazdy lakiernik dobierze Ci lakier jak tym samochodem podjedziesz , ma takie specjalne katalogi !! wiec sie nie matw tylko podjedz do tego co dobiera farby i za 10 minut masz lakier w garsci 100 gr. około 15 zł

dodam ... to ze podasz mu nr lakieru to za mało , bo moze byc tak jak np. w moim oplu , ze niby nr, jest - ale lakier o tym nr. wystepuje z trzech odcieniach i tak - musialem podjechac autem . sorki na tabliczce znamionowej seata tak jak w vw nie ma chyba codu lakieru , w bagazniku jest taka kartka naklejona - ale piszesz , ze jej nie ma ....

Napisano

tabliczka z kodem lakieru powinna być we wnęce na zapas w bagazniku wink.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.