Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

cos nie tak z oponkami :|

Featured Replies

Napisano

Za 3 dni mam wyjazd nad morze a tutaj dzisiaj przyglądam sie oponkom co kupiłem w tym roku ( ale już zdążyłem zgubić na nie dokument zakupu sick.gif ) i widzę na jednej z oponek jakieś wcięcia w różnych miejscach confused.gif druga wygląda OK wink.gif wymieniać oba daytony czy dokupić jednego i zamienić z ta uszkodzona frown.gif bo że jest uszkodzona to chyba nie ma wątpliwości angryfire.gif o dziwo gdyby nie to słoneczko to bym nie dostrzegł tego uszkodzenia bo zdanych objawów że coś nie tak z oponami nie mam czacha.gif

dayton1.jpg

dayton2.jpg

dayton3.jpg

Napisano

strach na tym jezdzic i dziw ze nie trzesie.. crazy.gif

btw: ladny kolor autka wink.gif

Napisano
raczej na bank masz uszkodzony kord czyli opony nadają sie na śmietnik, albo najwyżej na zapasówkę crazy.gif
Napisano
  • Autor

> raczej na bank masz uszkodzony kord czyli opony nadają sie na

> śmietnik, albo najwyżej na zapasówkę

dzięki za odpowiedzi smile.gif już patrze jakie nowe oponki sobie sprawić smile.gif

Napisano

lipnie wygląda , dawaj 2 nowe innej firmy ok.gif

Napisano

Proponuje na przyszłość brać paragon imienny wtedy w razie zgubienia go zawsze pozostaje kopia u sprzedawcy

Napisano

> polecam:

> http://moto.allegro.pl/item213091924_fulda_ecocontrol_165_70r14_81t_nowosc_2007_.html

to nie jest wątek dot jakie opony wybrać - jak chcesz pochwalić sie co masz i co polecasz to od tego jest odpowiedni wątek przybity

Napisano
  • Autor

> Proponuje na przyszłość brać paragon imienny wtedy w razie zgubienia

> go zawsze pozostaje kopia u sprzedawcy

następnym razem będę brać na fakturę bo wtedy sprzedawca też ma kopie wink.gif a co do oponek to już mam założone nowe klebery tylko 192 zl za sztukę oslabiony.gif mam nadzieje że nie zawiodą mnie cool.gif

a przy okazji wyszło że jeszcze amorek z przodu mi pociekł mad.gif i jutro montuje nowe amorki smile.gif monroe zwykłe najtansze za 120 zl od sztuki zakrecony.gif nie ma to jak wydać prawie 700 zł na kropka w 2 dni 893goodvibes.gif

Napisano

kurcze, aż chyba obejrze dzis dokładnie swoje oponki

czy takie wgłebienia powstały od krawężnika czy po prostu się rozwarstwiły wewn?

Napisano

> kurcze, aż chyba obejrze dzis dokładnie swoje oponki

> czy takie wgłebienia powstały od krawężnika czy po prostu się

> rozwarstwiły wewn?

To jest pęknięcie wewnętrznej metalowej siatki będącej wzmocnieniem opony-guma sie po prostu zapadła do wewnątrz stąd wgłębienia(nie ma sie o co opierać) crazy.gif

Napisano

> czy takie wgłebienia powstały od krawężnika czy po prostu się

> rozwarstwiły wewn?

tak jak pisze city , rozwalił się szkielet opony ,od krawężnika tak się nie da załatwić opony ok.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.