Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

zbieżność - ustawienie i kontrola

Featured Replies

Napisano

Witam,

Wymieniałem ostatnio parę rzeczy min. końcówki drążków kierowniczych. Ustawiłem wszystko na suwmiarkę(wszystko pomierzone po 3 razy)

Pojechałem na ustawienie zbieżności ale wszędzie albo było po pracy już za późno albo trzeba sie umawiać. I trafiłem na stację diagnostyczna gdzie robią przeglądy (ale nie ustawiają zbieżności) facet powiedział ze nie ustawia ale może mi sprawdzić zbieżność kół.

Sam proces był dość dziwny przynajmniej dla mnie(w innych autach robiłem to tam gdzie ustawiają zb.)

Facet kazał mi wjechać na jakaś mate (odpowiednio ustawił mi auto) i poszedł coś odczytać na komputerze. potem kazał zjechać i jeszcze raz wjechać i znowu coś odczytał. Powiedział ze sie mieszczę bo przednio napędowe tak mogą mieć i ze opon mi na pewno nie zetnie. I powiedział ze jego zdaniem tego nie ruszać (tzn nie jechać do ustawiania bo wezmą kasę a nie wiele poprawią)

Skasował mnie 5pln i tyle.

Co o tym koledzy moi sądzicie zostawić tak, jechać to ustawiać u speców od tego ??(i co koleś mi tam podczytywał, sprawdzał ktoś tak ??)

Napisano

dostałeś jakiś wydruk?

moglibyśmy chociaż podyskutować o wynikach wink.gif

a do samego badania IMO możesz mieć zaufanie, tym bardziej, że sam ustawiałeś ok.gif

nic nie ruszaj, a jak masz wątpliwości, jedź do innej stacji diagnostycznej wink.gif

Napisano
  • Autor

Wydruku nie dostałem... (myślę ze za te 5pln to i tak obsługa była ok)

Facet powiedział ze mam 4 a jak pojadę do ustawienia to poustawiają mi 2 (jak dobrze pójdzie)

Dodał tylko ze w przednio napędowych może być do 5 i opon nie będzie cieło.

(Niestety jednostek nie podał)

a jak sie nie zapytałem po całym dniu roboty w 30st bez klimy to byłem ugotowany wiec i tak sie cieszyłem ze auto jest oki)

Może ktoś tak już ustawiał lub poda co to za jednostki lub skomentuje wyniki. W każdym razie zawsze w tym autku miałem(od 3 lat) delikatnie przekrzywioną kierownice w lewo i teraz tez tak mam po tym wszystkim

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.