Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Problem z radiem

Featured Replies

Napisano

Prośba o pomoc siakiegoś znawce wink.gif

Man taki problem:

Przełożyłem moje radio Clarion 738 (nie pełna nazwa modelu, bo nie pamietam tych literek nigdy) z Seja do Corsy B.

Tam w oryginalnej instalacji jest taka potrujna wtyczka, a u mie w radiu tylko miejsce na 2. Ta trzecia uniemożliwa wsadzenie tych dwóch pozostałych.

Znalazłem jesdnak na to sposób, troche tą całą kostke rozciąłem, wygiąłem i już 2 wtyczki swobodnie weszły.

Instalacja w aucie jest taka, że przechodzi przez stacyje, więc przekrecam kluczyk na pozycje 1, odpalam sprzeta i gra, więc banan, składam wszysyko do kupy, chowam narzedzia i potem gdy już odpalam silnik pojawia się prablem: sprzet nie gra (odtwarzałem mp3, radia nie moge słuchać, bo nie pasuje wtyczka antenowa), tylko wyświetla się napis telephone, czsami jak jade to on miga na przemian z wyświetlanym wczęsniej tytułem mp3.

I teraz nie wiem czy to przez to, że radio ma opcje wyciszenia, gdy pod głośniki jest podłaczony zestaw głosnomówiący, jednak ani zestawu takiego nie ma zainstalowanego w aucie, ani tel nie dzwonił.

W radiu też wyłaczyłme ta opcje.

Druga opcja to może jakieś zwarcie, sugeruje to napodstawie migania wyśiwetlanych napisów.

Trzecia opcja to może przez tą trzecią wtyczkę, której nie miałem jak zapiąc?

Mam nadzieje, że ktoś może poda przyczyne, zależy mi pilnie wink.gif

Napisano

Najprawdopodobniej zwiera Ci sie gdzies kabelek (czesto brazowy) od wyciszenia radia.... Zaizoluj go i nie bedzie problemu...

Napisano

ta trzecia kostka jest od podłaczenia wyswietlacza zamontowanego na stałe w Corsie... tego od oryginalnego radia wiec sie nia nieprzejmuj... a po tym co napisales wnioskuje ze moga Ci sie gdzies kabelki zwierac albo cos jest na odwrot podpiete...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.