Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PRZEPUSTNICA W 1,4

Featured Replies

Napisano

Witam wczoraj z nudow rozebralem obudowe przepustnicy bo jakas taka zababrana mi sie wydawala i po sciagnieciu wieczka zrobilem wielkie wow yikes.gifyikes.gifyikes.gifmlot.gif

POnizej prezentuje fotki. I odrazu pytanko czy ten syf tam to normalka ??? Czy moja lalunie znow cos boli ??

p1.jpg

p2.jpg

p3.jpg

Napisano
  • Autor

Rozumiem ze nigdy nikt z kacikowcow tam nie zagladal frown.gif

Pytam po to gdyz podejzewam ze moze to jest przyczyna moich problemow z marchewa. Wymienione wszystko co sie da lacznie z lambda i dupa wczoraj znow czerwono na desce. Juz nie wiem co gdzie jak i z czym polaczyc. confused.gifrant.gif

Napisano

nie wiem jak ci to pomoze ale ja np. takiego syfu nie mam...

Napisano

> Witam wczoraj z nudow rozebralem obudowe przepustnicy bo jakas taka

> zababrana mi sie wydawala i po sciagnieciu wieczka zrobilem

> wielkie wow

> POnizej prezentuje fotki. I odrazu pytanko czy ten syf tam to

> normalka ??? Czy moja lalunie znow cos boli ??

ŚRODEK CZYSZCZĄCY WD-40 i bedzie ładnie

Napisano

> Rozumiem ze nigdy nikt z kacikowcow tam nie zagladal

> Pytam po to gdyz podejzewam ze moze to jest przyczyna moich problemow

> z marchewa. Wymienione wszystko co sie da lacznie z lambda i

> dupa wczoraj znow czerwono na desce. Juz nie wiem co gdzie jak i

> z czym polaczyc.

jaka jest temp. silnika?? moze termostat jest uszkodzony i dlatego pali Ci sie marchewka

Napisano

> ŚRODEK CZYSZCZĄCY WD-40 i bedzie ładnie

chyba se żartujesz......wd-40 ?? toż to większe świństwo niż ten syf w przepustnicy.....po wyschnięciu robi się klejący i to dopiero zakida mu auto......

Do czyszczenia przpustnicy są specjalne środki w sprayu i na pewno nie jest to wd-40

Napisano

> chyba se żartujesz......wd-40 ?? toż to większe świństwo niż ten syf

> w przepustnicy.....po wyschnięciu robi się klejący i to dopiero

> zakida mu auto......

> Do czyszczenia przpustnicy są specjalne środki w sprayu i na pewno

> nie jest to wd-40

PREPARAT DO USUWANIA WODY WD-40 Skład WD-40 zapewnia niezwykle silne właściwości przywierania do metali. W pełni pokrywa powierzchnie, łącznie z mikroskopijnymi zagłębieniami nawet w obecności wilgoci. WD-40 przenika pod warstwę wilgoci tworząc barierę ochronną pomiędzy wodą i metalami. WD-40 jest izolatorem i szybko eliminuje spięcia spowodowane wilgocią. PENETRATOR WD-40 Niezwykłe właściwości przywierania WD-40 do powierzchni powodują, że jest on bardzo skutecznym środkiem penetrującym, który pomaga rozluźnić zapieczone połączenia metali. Pozostałe właściwości WD-40 zapewniają właściwą pracę mechanicznych części metalowych. ŚRODEK SMARUJĄCY WD-40 Niezwykłe właściwości przywierania WD-40 do powierzchni powodują, że czynniki smarujące są dobrze rozprowadzone i silnie przywierającą do poruszających się elementów. ŚRODEK ANTYKOROZYJNY WD-40 WD-40 rozprowadza czynniki antykorozyjne na całej powierzchni pokrytego przedmiotu, łącznie z mikroskopijnymi nierównościami. Bariera ochronna WD-40 eliminuje zagrożenie wilgocią i innymi czynnikami korozjotwórczymi. Precyzyjnie wysuszają pokrywaną powierzchnię, eliminując mikroskopijne krople, które są często przyczyną korozji. ŚRODEK CZYSZCZĄCY WD-40 WD-40 dostaje się pod warstwę brudu, tłuszczów, smarów i olejów, czyszcząc spryskaną powierzchnię. Jednocześnie formowana jest bariera antykorozyjna. WD-40 rozpuszcza większość materiałów samoprzylepnych, ułatwiając usuwanie nalepek i innych klejących zabrudzeń.

Napisano

> chyba se żartujesz......wd-40 ?? toż to większe świństwo niż ten syf

> w przepustnicy.....po wyschnięciu robi się klejący i to dopiero

> zakida mu auto......

> Do czyszczenia przpustnicy są specjalne środki w sprayu i na pewno

> nie jest to wd-40

każdy ma swoje metody sprawdzone

Napisano

> każdy ma swoje metody sprawdzone

psiknij sobie tym wd na jakąś część i sprawdź na drugi dzień...bedziesz miał syf trudny do usunięcia....Ja bytm tego nie chciał mieć w przepustnicy,

Napisano

Ja takiego syfu nie miałem ale jakis czas temu czyściłem, jest taki specjalny spray firmy STP czy SDP kosztuje ok 20 zl ładnie czyści i penetruje. Polecam

Napisano

Przejedz się na komputer a nie gdybaj.Może to potencjometr przepustnicy??

Napisano
  • Autor

> Przejedz się na komputer a nie gdybaj.Może to potencjometr

> przepustnicy??

Bylem ostatnio w ASO robilem przegladzik przed wyjazdem i podpinali go pod kompa i co do marchewy nie wskazywalo nic jedynie nie dogrzanie autka spowodowane chwilowym brakiem termostatu. niewiem.gif

Z ciekawosci pojechalem dzis do znajomych na SKP i podlaczylem padake pod kompa i wszystko OK wyniki mieszczace sie w granicach.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.