Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Espace dziwne szarpanie i problem z wskaznikiem paliwa

Featured Replies

Napisano

Witam

Mam problem z Espace 3 99r

mianowicei jest tak samochodzik był wsprowadzony z Niemiec wszytko bylo elegancko normanie przyjechał na kołach ale tata załążył gaz sekwencyjny i po jakis 2tyg zaczeło sie tzn jest tak że samochód podczas jazdy zaczyna szarpać tak jakby dosłownie na 1s był wyłączany i tak poszarpie pare razy i znowu idzie normalnie

Bylem z nim na diagnostyce u tych co zakładali mi gaz i komputer stwierdził uszkodzenie sondy Lambda wiec została wymieniona po czym komputer wskazuje ze jest ona juz ok ale po 2 dniach znowu zaczyna szarpac ( sonda nadal jest niby sprawna tak wskazuje komputer) więc zostały wymienione świeczki i kable problem jest nadal ten sam miał ktoś podobny problem?

powyższy problem pojawia się na gazie jak i na bezynie

drugi problem jaki wyszedł po założeniu gazu to że wskaźnik paliwa czasem szaleje tzn mryga mi jedna kropka i ikonka paliwa tak jakby była rezerwa w baku można to naprawić poprzez odłączenie akumulatora na pare minut ale cóż z tego jak problem pojawia sie po 2-3 dniach a mozę z tym ktoś miał styczność ?

Napisano

Ja stawiam na problem z instalację LPG - ale moze sie mylę.

Napisano
Jeżeli po odłączeniu akumulatora problemy znikają na jakiś czas to znaczy, że komputer łapie błędy spowodowane przez instalację LPG. Niestety z doświadczenia wiem, że często gazownicy rozkładają ręce na tego typu problemy.
Napisano

Jak w samochodzie jest komputer to on sobie oblicza zuzycie paliwa z baku mimo że jedziesz na gazie, ja tak mam w nowym peugeocie 207, ale w servisie powiedzieli że jakoś ustawili to tak że pompa paliwa wzbudza sie co 30 km i poprawia sobie wskazanie stanu paliwa.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.