Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

głośna praca silnika

Featured Replies

Napisano

czesc.wszystkim!mam problem z moim cc700.samochod chodz mi jak traktor,wymieniłem 2 odcinki rury wydechowej ale nadal chodzi bardzo głośno.gościu na przeglądzie mi powiedział ze mam nadpalony katalizator.czy coś sie da przy nim zrobić zeby nie kupować nowego katalizatora?

Napisano

da się go usunąć smile.gif to jest 700 także nie wymagaj żeby to chodziło cicho jak mercedes smile.gif

a jeżeli chodzi o jako taką ciszę, to ja np. nie mam katalizatora (ale to z racji wieku auta) i na wolnych obrotach to czasami sie zastanawiam czy to w ogóle chodzi... smile.gif

Napisano
  • Autor

> usunąć

ponoć nie moge usunąc katalizatora z tego modelu.tak slyszałem.na przegląd ostatnio wjeżdżal przede mną tez gosciu 700 ale mu normalnie chodził,jak ja wjechałem to jakbym czołgiem wjechał.gościu z przeglądu mi cos mówił ze to sie da zrobic.ale nie wiem dlatego sie pytam na forum

Napisano

wedle obowiązującego prawa katalizatora (jeżeli jest w dowodzie zaznaczone) nie można usunąć, bo pytałem się kolegi, który jest diagnostą, ja nie mam tego problemu bo mój rocznik nie miał katalizatora.....ale wiem, że jak był i go nie ma to diagności robią problemy (+20 zł do ceny przeglądu) smile.gif

Napisano
  • Autor

> wedle obowiązującego prawa katalizatora (jeżeli jest w dowodzie

> zaznaczone) nie można usunąć, bo pytałem się kolegi, który jest

> diagnostą, ja nie mam tego problemu bo mój rocznik nie miał

> katalizatora.....ale wiem, że jak był i go nie ma to diagności

> robią problemy (+20 zł do ceny przeglądu)

no i właśnie.nie wiem co z tym zrobic.tym czołgiem nie da sie jezdzić

Napisano
  • Autor

> no i właśnie.nie wiem co z tym zrobic.tym czołgiem nie da sie jezdzić

a jak go usunę to nie bedzie miało to wpływu na prace samochodu?jest tam jakas sonda lambda ponoc ma to jakis wpływ,ale jestem z tego laikiem.tylko tyle co czytałem różne fora

Napisano

Raczej nic nie odczujesz po wycięciu katalizatora i sonda powinna działać tak jak wcześniej. Możesz wybebeszyć sam katalizator i zaspawać puszkę.

Czy będzie ciszej? jeżeli dziura jest w obudowie katalizatora to tylko wtedy jeżeli zaspawasz tą dziurę.

Napisano

> Raczej nic nie odczujesz po wycięciu katalizatora i sonda powinna

> działać tak jak wcześniej. Możesz wybebeszyć sam katalizator i

> zaspawać puszkę.

> Czy będzie ciszej? jeżeli dziura jest w obudowie katalizatora to

> tylko wtedy jeżeli zaspawasz tą dziurę.

A jeszcze lepiej wstawic kawałek rury do tej puszki - jest rura,wygląda jak kat waytogo.gif i nie będzie pucha rezonowac ja miałem bez puszki i doplata była niestety,ale na spalinach spełniał normy swiety.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.