Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

moje pierwsze stilo i pierwsze failure??!!

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich forumowiczów smile.gif!! mam pytanie choc w zasadzie to mam ich kilka; ale zacznę od : błedu poduszki - radzę sobie z nim przez przestawianie fotela pasażera i predzej czy pózniej gaśnie .Poczytałam już u Was co nie co i wiem że pod siedzeniem są jakieś kostki; moje pytanie brzmi czy moge "to" jakoś zrobić na stałe i czy jako płeć mniej uzdolniona mechanicznie mogę to zrobić sama czy konieczna będzie wizyta u mechanika? Natomiast drugie pytanie dot. zaświecenie się 3dni temu kontrolki "zabezpieczenia samochodu" czyli kłótki z kluczykiem na żółto? mogłam jechać, tylko przy starcie był mały problem ale potem ok, przeczytałam instrukcję i jest tam kilka odnosników ale wszystkie inf. mnie o udaniu sie do ASO , a może Wy macie pomysł co z tym fantem zrobić? Czy ASO może poczekać ,czy jest konieczne już? Proszę o poradę bo w zasadzie , jeśli chodzi o to auto ,jestem jeszcze kompletnie zielona frown.gif niestety... Pozdrowionka PS. pewnie będę zadręczać Was pytaniami ale proszę o wyrozumiałość dla świeżo upieczonego amatora stilo skromny.gif

Napisano

> błedu poduszki - radzę sobie z nim przez przestawianie fotela pasażera i predzej czy pózniej gaśnie.

> Poczytałam już u Was co nie co i wiem że pod siedzeniem są jakieś kostki; moje pytanie brzmi czy moge "to" jakoś zrobić na stałe i czy jako płeć mniej uzdolniona mechanicznie mogę to zrobić sama czy konieczna będzie wizyta u mechanika?

Są 2 sposoby. Albo delikatne dociśnięcie złączek kombinerkami albo wywalenie złączek i zlutowanie kabelków na stałe. Ja bym wybrał pierwszą możliwość, ale są tu osoby, które nie ceregieliły się i użyły lutownicy. zlosnik.gif Wszelkie prace wykonuj przy WYJĘTYM kluczyku ze stacyjki. Dopiero jak skończysz, to możesz włożyć kluczyk z powrotem to stacyjki. ok.gif

> Natomiast drugie pytanie dot. zaświecenie się 3dni temu kontrolki "zabezpieczenia samochodu" czyli kłótki z kluczykiem na żółto?

> mogłam jechać, tylko przy starcie był mały problem ale potem ok, przeczytałam instrukcję i jest tam kilka odnosników ale wszystkie inf. mnie o udaniu sie do ASO , a może Wy macie pomysł co z tym fantem zrobić?

Czy to się stało raz, czy się powtarza? Jeśli tylko raz, to był to losowy błąd i nie masz się czym przejmować. Jeśli z tym kluczykiem dzieje się to permanentnie, to po pierwsze spróbuj używać przez jakiś czas drugiego kluczyka. Jeśli i to nie pomoże, oznacza to, że problem jest ze stacyjką i wtedy warto udać się do ASO. wink.gif

> Pozdrowionka PS. pewnie będę zadręczać Was pytaniami ale proszę o wyrozumiałość dla świeżo upieczonego amatora stilo

Wiele informacji znajdziesz w archiwum. ok.gif Na dole strony jest pole szukaj, gdzie się wpisuje słowa kluczowe typu klocki (hamulcowe), klima, żarówki, olej, itp. zlosnik.gif

Napisano

> uzupełnij profil

Nie wyskakuj przed Zwolaka.

Napisano

> Nie wyskakuj przed Zwolaka.

Ja posłałem priva. skromny.gif

EOT. busted.gif

Napisano

masz silnik 1,4 . głównym specem od autek tego szeregu jest kolega fantoma, wal do niego na priv smile.gif

Napisano

> pomoże, oznacza to, że problem jest ze stacyjką i wtedy warto

albo slaba bateria.

Napisano

> albo slaba bateria.

Nie jestem pewien, ale IMHO bateria służy tylko do obsługi przycisków i nadajnika radiowego.

Napisano

> Nie jestem pewien, ale IMHO bateria służy tylko do obsługi przycisków

> i nadajnika radiowego.

tak jest w istocie

Napisano

> tak jest w istocie

hm... wydawało mi ie, ze w instrukcji jest napisane, że to może być objaw słabej baterii, ale nie upieram się.

Jeśli zaiste istotą sprawy jest tak jak raczycie twierdzić to aczkolwiek zdawało mi się, że prawda jest inna nie będę rozdzierał szat broniąc opinii swojej. smile.gif

Napisano

> Nie jestem pewien, ale IMHO bateria służy tylko do obsługi przycisków

> i nadajnika radiowego.

U MNIE WUSKOCZYłO COS TAKIEGO BATERY FLAT :d

Napisano
  • Autor

Hej. Dzieki za odpowiedz smile.gif Jeśli chodzi o poduszkę to na razie problem znikł i jest ok.; choć podejrzewam ,że i tak będę musiała potraktować te kostki kombinerkami. Co do kontrolki "kłódki" to w instrukcji wyczytałam też ,że być może była próba włamania badz alarm nie jest dobrze uzbrojony.Z racji faktu ,ze kontrolka pierwszy raz pojawiła sie po tankowaniu więc odkręciłam znów korek i drzwiczki potem zamknęłam , uzbroiłam alarm i rozbroiłam i komunikat znikł. W tym samym czasie w związku ze świecącymi się "dziwnymi kontrolkami" zresetowałam wszystko przyciskiem "mode". Problem znikł. Może rzeczywiście te zabiegi pomogły albo moze jest to przypadek, ale póki co jest ok. Nic zbędnego nie wyskakuje. Wielkie dzięki smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.