Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pytanie odnosnie tunelu środkowego

Featured Replies

Napisano

Ktos z Was sie moze orientuje czy istnieje mozliwosc zamienienia tunelu srodkowego z marei do bravy? Sa one tak samo zamocowane i tej samej wielkosci? Ten tunel w marei jest znacznie lepszy niz w bravie i posiada podlokietnik i tak mysle czy by zakupic gdzies takiego na jakims szrocie i wmontowac to do siebie. Zastanwiam sie czy bedzie pasowac i ile bedzie kosztowac takie cos. Dzieki za wszelkie info i pozdrawiam!

Napisano

dokładnie nad tym samym sie zastanawiam bo i tak musze kupić nowy tunel i nie wiem czy nie lepiej odrazu od maryśki.tylko nie wiem jak będzie z ręcznym.a masz może gdzieś jakiś tynel od marysi do sprzedania??????

Napisano
  • Autor

Właśnie nie, ale sadze ze napewno sie znajdzie gdzie. pojezdzic troche po szrotach i poszukac. Tez mnie martwi ten reczny. Ciekawe ile to roboty z tym bedzie?

Napisano

samo zdięcie tunela to nie problem jest.jak byś gdzies dopadł dwa tunele to daj znać.bo jestem konkretnie zainteresowany.maryska ma podłokietnik itd.mam w katalogu zdięcie brawy z takim tunelem wypas.zaras skanne to zapodam.jeszcze raz prosze jak dopadniesz dwa to daj znać.oki????

Napisano
  • Autor

Zaden problem, jak gdzies znajde takie dwa to odrazu cie poinformuje, teraz jakos bede sie rozgladal.

Napisano

dzieki wielkie!ja tesz sie rozgladam i nie mogę znaleźć. masz zdiecie na załączniku zobacz.mi sie podoba

Napisano
  • Autor

> dzieki wielkie!ja tesz sie rozgladam i nie mogę znaleźć. masz zdiecie

> na załączniku zobacz.mi sie podoba

Nie zabrardzo chce mi sie otworzyc. Sporóbuj mi to na meila wyslac.

Napisano

ja mam z fabrycznym podlokietnikiem Brave.

Napisano

> ja mam z fabrycznym podlokietnikiem Brave.

Poka fotę smile.gif To po słynnej odysei trafiłeś na nieźle wpasioną wersję bravy.

Napisano

Jutro cos pstrykne.

tia, wersja wloska podobno. jak na razie lepiej niz poprzednia sie zachowuje

Napisano

Wypas!!!!takie mi sie marzy.ja tesz mam dość wypasioną wersje,tylko ten podłokietnik.ale tak widze ze zdięcia że nie będzie problemu z recznym bo tesz jest po tej samej stronie i tak samo wysoko chyba.eeee a w tym tunelu są z tyłu po bokach nawiewy czy jest tylko ten jeden centralnie z tyłu????

Napisano

w tej wersji jest tylko jeden z tylu

Napisano

> w tej wersji jest tylko jeden z tylu

yhy to tesz dobrze bo se go mogę ustawić gdzie mi pasi.a zdejmowałeś może kiedyś ten tunel????bo nie wiem jak tam wlatuje powietrze bo w tym zwykłym tunelu bez podłokietnika idzie dwoma kanałami do dwóch nawiewów.a tu jest jeden nawiew i nie wiadomo.

Napisano

Bardzo sympatycznie to wygląda smile.gif

Napisano

nie mam bladego. nie bylo potrzeby zdejmowac ani w tej ani w poprzedniej Bravie

Napisano

.siema! na allegro patrzyłem i jest tunel do mareii ale gośc chce z niego 250zł jakiś nie normalny chyba.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.