Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

chce kupic tempre

Featured Replies

Napisano

i nie wiem na co szczególnie zwrócici uwage

gosc twierdzi ze ma przbieg 35000 km co mi sie nie chce wierzyc

prosze poradzcie bo po weeekdndzie po nią jade

trader

chyba ze ktos jest ze śląska i może ją mi obejrzec i powiedziec coś wiecej o jej stanie.

Napisano

> i nie wiem na co szczególnie zwrócici uwage

> gosc twierdzi ze ma przbieg 35000 km co mi sie nie chce wierzyc

> prosze poradzcie bo po weeekdndzie po nią jade

> trader

> chyba ze ktos jest ze śląska i może ją mi obejrzec i powiedziec coś

> wiecej o jej stanie.

35 tys... icon_eek.gif powiedz mu ze juz jestes duzy i w bajki nie wierzysz hehe.gif

widac ze autko podmalowane na sprzedaz, oby stan techniczny rownał sie z tym wygladem smirk.gif

co do eksploatacji, jest to chyba tempra najdrozsza w utrzymaniu, szczegolnie jak cos w tym napedzie nawali to powodzenia w szukaniu czesci, jest to bez wątpienia unikat a chleje pewnie tez przy tym jak smok.. ale fakt faktem ze fajnie sie takim czyms pobujac 270635636-JUMP2.gif

Napisano

> 35 tys... powiedz mu ze juz jestes duzy i w bajki nie wierzysz

No jestem tego samego zdania. Zreszta jak juz pojedziesz ogladac samochod to zobacz na pedaly i miejsca przy nich(pod dywanikami) . Przy 35k nie powinny byc wogole wytarte. Hmm a jesli rzeczywiscie ma te 35k to tez nie za dobrze, bo znaczy to, ze samochod stal dlugi czas a to jest gorsze od duzego przebiegu, bo zacznie po pewnym czasie go zzerac i po kolei zaczna padac czesci.

Napisano

Fakt trochę niski, ale jakby podał 70 to też niski, przebieg jest sprawą drugorzędną

Ważne żeby dokładnie obejrzeć - blachy pod kątem malowania, spasowania. Szyby oznakowania czy są jednakowe daty produkcji. Oznakowania na lampach.

Stan zużycia wnętrza tapicerka, podsufitka itp jeżeli mało jeżdżony to stan idealny.

Ciekawe jak wyglądają opony -sprawdż daty produkcji. Opona zapasówki przy takim małym przebiegu powinna mieć 12 lat - do wyrzucenia.

Pozatym silnik paliwożerny (chyba że LPG) i drogi w naprawach.

Napisano
hmm.gif orginalne kolpaki, tez kiedys takie mialem przy kupnie samochodu i tez mial 35kkm hehe.gif, no ale samochod mial wtedy 3 lata a nie 12 i kupowany od znajomej, a ze zdjec to trudno ocenic, pozdro.
Napisano

jak sie zepsuje to bedziesz cienko piszczal zlosnik.gif przebieg nierealny, chyba ze auto latami stalo nieuzywane - a to jeszcze gorzej zlosnik.gif

• 2 tygodnie później...
Napisano

> No jestem tego samego zdania. Zreszta jak juz pojedziesz ogladac

> samochod to zobacz na pedaly i miejsca przy nich(pod dywanikami)

> . Przy 35k nie powinny byc wogole wytarte.

Mam 8-letnie Punto z przebiegiem 32 tys. km i nakladka sprzegla jest wytarta - jak to sie ma do Twojej teorii? 270751858-jezyk.gif

Napisano

> Mam 8-letnie Punto z przebiegiem 32 tys. km i nakladka sprzegla jest

> wytarta - jak to sie ma do Twojej teorii?

No dobra, widac, ze zalezy jak kto jezdzi;), ale z tych samochodw co ja widzialem, mialy przebiegi po ok 30tys nakladki nie byly wytarte.

Napisano

> prosze poradzcie bo po weeekdndzie po nią jade

> trader

> chyba ze ktos jest ze śląska i może ją mi obejrzec i powiedziec coś

> wiecej o jej stanie.

Nie wiem czy kupiles juz ta TEMPRE, ale mam Ci do zaoferowania taki samochod za niska cene, a bywam tez na Slasku. Jest to rocznik 1992 silnik 1,9TDS, z klimatronikiem i pelna elektryka, jest nawet wycieraczka na tylnej szybie. Ma zrobione 160 tys i twierdze ze na ten rok to jest bardzo malo. Jak ktos twierdzi ze tego typu auto ma zrobione 35 tys to popros go aby pojechal z taba do salonu FIATA a posmiejesz sie troszke. /w razie czego dzwon na nr 888440444. /Jesli kupiles go a mialbys problemy z czesciami to daj znac.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.