Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Anomalie z Puntkiem ROZSTRZYGNIĘTE !!!

Featured Replies

Napisano

Zapewne część z was wie jakie miałem problemy z moim autkiem (jeżeli nie LINK )

Otóż sprawa wreszcie się wyjaśniła po dzisiejszej diagnozie w ASO, ale co się zdziwiłem to przyznali się do swojej winy !!!!!! yikes.gif A jeszcze co śmieszniejsze że dzisiaj akurat trafiłem na tego samego szefa zmiany na którego trafiłem kiedy montowali mi alarm grin.gif Wykazał niezłą skruchę grin.gif

Byłem normalnie w szoku i cieszę się że już wszystko jest ok grin.gif

Napisano

> Wykazał niezłą skruchę

> Byłem normalnie w szoku i cieszę się że już wszystko jest ok

A dali jakis gratis? Nie ma nic za darmo... biglaugh.gif

Napisano

> A dali jakis gratis? Nie ma nic za darmo...

No napisał że "niezłą skruchę" przecież za to nie płacił. zlosnik.gifbiglaugh.gifzlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> No napisał że "niezłą skruchę" przecież za to nie płacił.

za usługę ponownego sprawdzenia też nie zapłaciłem a dodatkowo wkręcili mi jakąś śrubę o nr F7712920 hehe.gif za 4,90zł grin.gif. Zaraz muszę sprawdzić na FIAT AUTO COMPACT cóż oni wymyślili cool.gif

Napisano
  • Autor

Teraz dopiero się uśmiałem hehe.gif Część taka występuję tylko i wyłącznie w modelu CINQUECENTO 92-98 hehe.gif Dziwne ?!?!? Ale patrzyłem mechanikowi na łapy i wkręcał to rzeczywiście do mojego auta w okolicy skrzyni biegów.

Napisano

> Teraz dopiero się uśmiałem Część taka występuję tylko i wyłącznie w modelu CINQUECENTO 92-98

> Dziwne ?!?!? Ale patrzyłem mechanikowi na łapy i wkręcał to rzeczywiście do mojego

> auta w okolicy skrzyni biegów.

Lepiej sprawdź czy ci silnika od malucha nie założyli w pośpiechu hehe.gif

Napisano

Występują u mnie podobne objawy jak opisałeś . Czasami zapalają sie na chwilkę lampki otwartych drzwi, swiatej przeciwmglielnych , wspomagania itp. Czasami objaw ten występuje a niekiedy tydzień jest spokój .

W ASO nic nie wiedzą frown.gif

Napisano
  • Autor

> Występują u mnie podobne objawy jak opisałeś . Czasami zapalają sie na chwilkę lampki otwartych

> drzwi, swiatej przeciwmglielnych , wspomagania itp. Czasami objaw ten występuje a niekiedy

> tydzień jest spokój .

> W ASO nic nie wiedzą

jedź do nich i niech ci podłączą auto pod EXAMINER !!! Prawdopodobnie masz to samo co ja !! Zrób to póki nie będzie za późno tak jak u mnie !!

Napisano

> Zapewne część z was wie jakie miałem problemy z moim autkiem (jeżeli nie LINK )

> Otóż sprawa wreszcie się wyjaśniła po dzisiejszej diagnozie w ASO, ale co się zdziwiłem to

> przyznali się do swojej winy !!!!!! A jeszcze co śmieszniejsze że dzisiaj akurat

> trafiłem na tego samego szefa zmiany na którego trafiłem kiedy montowali mi alarm

> Wykazał niezłą skruchę

> Byłem normalnie w szoku i cieszę się że już wszystko jest ok

Taaa potwierdzam osobiście smile.gif Po miłej pobudzce pana WIDGETa o 7:50 w mój wolny dzień, nad serwisem Fiata to dotej pory burza z piorunami wisi hehehehe

A co do efektów to naprawde furka sie zbiera zayebyście a kierowca to rzeznik ehehehehe

Takze jak napisze posta za jakiś czas "czy Wam tez tak szybko zdzieraja sie opony i mieli mechanizm różnicowy" to nie bierzcie tego serio hehehe

pozdrwiam

Napisano
  • Autor

KRROL spokojnie grin.gif będzie dobrze. To przejściowe u mnie. Muszę się teraz wyżyć po długim okresie docierania i niemożności szalenia przez 5kkm. Niedługo mi to przejdzie grin.gif

Napisano

> KRROL spokojnie będzie dobrze. To przejściowe u mnie. Muszę się teraz wyżyć po długim

> okresie docierania i niemożności szalenia przez 5kkm. Niedługo mi to przejdzie

ehehehe ja też tak śmigam Puntkiem ale kurcze tego nie widać wink.gif

Ale wiesz co musimy przetestowac następnym razem, jak działają ABS przy 150km/h smile.gif

Taaa pamiętam docieranie, chociaż wtedy Ciebie łykałem frown.gif

pozdrawiam

Proooosze zajdz do Ałto po aparat smile.gif

pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.