Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

SOS!!!

Featured Replies

Napisano

Mój samochodzik zacząl mieć problemy z odpalaniem. Wygląda to w skrócie tak: kręce i kręci akumulator ale silnik nie załapuje ,po kilku próbach w końcu odpala i wtedy na pulpicie zapalaja się kontrolki silnika lub wspomagania. Za pierwszym razem gdy zdarzyła się ta przypadłość ,z zapaloną kontrolką silnika przyjechałam do domu. Dzisiaj problem z odpalaniem się powtórzył ale tym razem zapaliła się kontrolka wspomagania i do domu wróciłam bez wspomagania(koszmar). W obu przypadkach po godzinie uruchomiłam samochód i było wszystko w porządku. Coś się zaczyna dziać z moim samochodzikiem czy któryś z kolegów może mi doradzić co to może być? beksa.gif

Napisano

Trzeba sprawdzić układ ładowania. Podejrzewam niedomagania alternatora.

Napisano

Najprawdopodobniej alternator powiedział 30.GIFsick.gif

Napisano

Sprawdź klemy aku i ewentualnie zawory(luzy zaworowe)gdyby były kłopoty z ładowaniem akumulator dawno już powiedział by 30.GIFpo długim kręceniu rozrusznikiem waytogo.gif

Napisano
  • Autor

Już się wyjaśniło. Po podłączeniu do komputera okazało się że to czujnik wału korbowego. 50 zł diagnoza, 128zł czujnik i 20zł wymiana. Objawy zniknęły(póki co...).Pa do usłyszenia 30.GIF

Napisano

> Już się wyjaśniło. Po podłączeniu do komputera okazało się że to

> czujnik wału korbowego. 50 zł diagnoza, 128zł czujnik i 20zł

> wymiana. Objawy zniknęły(póki co...).Pa do usłyszenia

Yyy, miałem coś takiego w P1 i czyszczenie czujnika pomogło, ponieważ jak się później okazało był brudny od płynu, który wyciekał z pompy do wspomagania sciana.gif. Po wymianie pompy i czyszczeniu, już jakieś 3 miesiące smiga bez problemu waytogo.gif

Napisano

Witam!Mam propozycję.Umówimy sie na kolację i wtedy porozmawiamy o Twoim autku.OK? zeby.GIF

Napisano

> Witam!Mam propozycję.Umówimy sie na kolację i wtedy porozmawiamy o

> Twoim autku.OK?

Teeee Casanova- Spamer, to kacik techniczny Punto a nie siakas randka w ciemno. nono.gifpalacz.gif

A co do tematu: warto wiedziec na przyszlosc, ze winny byl czujnik polozenia walu. Po objawach tez obstawialbym alternator i uklad ladowania.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.