Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

łożysko amorka problem ;/

Featured Replies

Napisano

witam mam problem probowalem ostanio zmienic sprezyny w asterce na troszke niższe niestety nie udalo mi sie sciagaczki nie podpasowały udało mi sie załozyc jedna odkręcilem amorek u góry i tu zrobił sie zonk frown.gif wypadło łożysko amorka .Nie mialem sciągaczek wiec wlożyłem je zamiast od dołu tależyka (między talezyk a gume na ktorej sie spreżyna opiera ,foty gdzieś w manualu na Woa ''wymiana poduch amortyzatorów ''kol.clowiek'a) na góre czyli teraz na tym łożysku tak jakby spoczywa ciężar auta. Pytanie do Was czy mogę z tym jeździć (przynajmniej do kolejnej wypłaty) czy grozi to jakimiś konsekwencjami. Łożysko ma już luzy spore jak wypadło to sprawdzilem dlatego mi już go nie żal . I orientacyjnie ile mogą wziąć za wymiane sprężyn i przy okazji łożysk??

Napisano

ja sie podlacze pod posta bo nie ma sensu dublowac grinser006.gif

ostatnio gdy jest sucho strasznie trzeczy mi cos przy skrecaniu kiera oraz po wjezdzie na jakas nierownosc, stawiam wlasnie na lozyska amorow, ale gdy juz bedzie to wszystko rozebrane przydaloby sie wymienic wszystko co jest mozliwe i tutuaj pojawia sie prosba... co mozna jeszcze wymienic? jakie sa tak jeszcze elementy? moze ktos rzuci pomocniczym rysunkiem? wink.gif

Napisano
  • Autor

Rysunek jest w manualu o ktorym pisalem 270751858-jezyk.gif także wystarczy wejsc w dzial technika na WoA . A co do Twojego pytania to masz tam : łożysko wraz z ''tależykiem''i poduche amorka z tego co zdołałem tak wylukać

Napisano

> Rysunek jest w manualu o ktorym pisalem także wystarczy wejsc w

> dzial technika na WoA . A co do Twojego pytania to masz tam :

> łożysko wraz z ''tależykiem''i poduche amorka z tego co zdołałem

> tak wylukać

nie wszystkie lozyska sa z "talerzykiem", ale ponoc mozna je stosowac zamiennie.

Napisano

> nie wszystkie lozyska sa z "talerzykiem", ale ponoc mozna je stosowac

> zamiennie.

no ok, a czy cos powinno byc miedzy sprezyna a lozyskiem...? bo wyczowam tam reka jakas gume... hmm.gif

Napisano

> no ok, a czy cos powinno byc miedzy sprezyna a lozyskiem...? bo

> wyczowam tam reka jakas gume...

tak, cos jest. Cos co trzyma lozysko.

tutaj widac, image05.jpg

miejsce na lozysko w tym czyms. To raczej guma nie jest, bardziej mi to na plastyk wyglada. Albo cos ala odwrocony "talerzyk" o ktory pewnie zapiera sie sprezyna.

Szczerze mowiac nie zwrocilem na to wiekszej uwagi.

ha znalazlem zdjecie kolegi RobsonT

09.jpg

z jego manuala

Napisano
  • Autor

Z tych fotek wynika że jednak łożysko włożylem dobrze:))) pewny nie jestem ale w te wlasnie nierownosci na tym niby plastiku czy gumie wlozylem łożysko shocked.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.