Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Korek wlewu oleju-mój błąd, przestroga by pamietać ...

Featured Replies

Napisano

Wstyd ale sie przyznaje i to bez bicia beksa.gif : dzisiaj po odpaleniu mojego Punciaka i w czasie zamykania garażu usłyszałem dziwne bulgotanie z pod maski. Otwieram maskę a tu widzę że nie ma korka zamykającego wlew oleju do silnika yikes.gif Trochę oleju rozchlapane pod maską i bulgotanie z silnika. Pojechałem do najbliższego sklepu motoryzacyjnego i na szczęście mieli od reki taki korek (9zł). Silnik ostygł i po sprawdzeniu nie zauważyłem znacznego ubytku poziomu oleju. Dolałem około 100-200 i odpaliłem silnik. Kontrolka ciśnienia oleju nie zaświeciła się podczas braku korka więc może nic się nie uszkodziło. Nie pamiętam dokładnie kiedy mogłem zgubić korek ale wydaje mi się że jak wyjeżdżaliśmy z Zakopanego to sprawdzałem poziom oleju i wtedy pewnie źle włożyłem korek a on wypadł. Wstyd sie przyznać ale pisze na nasze forum żeby ktoś nie popełnił takiego błędu jak ja sciana.gif Przeprosiłem już mojego Punciaczka i mam nadzieję że sie nie pogniewa że go tak zaniedbałem ...

Napisano
współczuję , miałem podobną sytuację gdy ubiegłej zimy zamarzły mi amortyzatory z przodu, auto pomimo minimalnej prędkości skakało jak żaba i wypadł mi wtedy bagnet, skutek podobny jak u Ciebie

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.