Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

no i stało sie !!!

Featured Replies

Napisano

stało sie to co sie stac musiało z naszymi super drogami

Jak niemogłem sie uporac z tym ze toledo jest tak niskie tak znalazłem przyczyne zakupiłem je z za niskimi oponami kupiłem zimowe kapcie juz wyzsze miałem zmienic a tu niespodzianka jadac naszymi wspaniałymi drogami niezauwazyłem takiej głebokiej koleiny a raczej garba jakiegos i rozwaliłem miske olejowa naszczęscie sie zorientowałem i wyłaczyłem silnik zanim wyciekł cały olej ale teraz mam własnie pytanie w warsztacie powiedzieli ze najlepiej to pospawac i będzie ok ale sie zastanawiam czy jednak niewarto nowej załozyc? i jaki może byc koszt orginalnej?

Napisano

A po co Ci nowa oryginalna. Poszukaj na szrocie uzywanej. Napewno bedzie lepsza niz pospawana.

Napisano

www.motoallegro.pl i opcja szukaj

Hmmm a czy ta miska jest aluminiowa czy stalowa???

Spawanie alu dziurki takie ze zdrowym rozsadkiem, nie wiem na ile ja rozsadziles powinno zamknac sie w 70zl max

Napisano
  • Autor

miska jest aluminowa juz mi pospawali były dwie małe dziury ale wzieli za spawanie 150zł + 100zł wyjecie i załozenie i olej ale narazie jest ok nic na osłonie niewidze zeby ciekło. musze poszukac tylko jakiejs osłony metalowej to chyba najlepiej bedzie chronic miskę

Napisano

> miska jest aluminowa juz mi pospawali były dwie małe dziury ale

> wzieli za spawanie 150zł + 100zł wyjecie i załozenie i olej ale

> narazie jest ok nic na osłonie niewidze zeby ciekło. musze

> poszukac tylko jakiejs osłony metalowej to chyba najlepiej

> bedzie chronic miskę

za 150zl to kupisz uzywaną oryginalną miske (za 200zł wersje z czujnikiem)

oslona jest dobra ale musisz zrobic cos takiego na zamowienie w dodatku dokladnie przemyslec jej zamocowanie zeby wiecej szkod niz pozytku z tego nie bylo...

Napisano
  • Autor

no własnie dzis zauwazyłem na allegro ze miska ok 200zł no ale juz trudno po sprawie tak to jest jak niema sie czasu rozejrzec a dzien bez auta to katastrofa a co do osłony to myslałem o czyms takim http://www.allegro.pl/item260854520_oslona_silnika_metalowa_octavia_audi_vw_seat.html ale wyczytałem na forum skody ze to z kolei jak sie urwie to trz moze spore szkody narobic cięzko znalezdz idealne rozwiązanie

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.