Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

"pstryka" elektrozawór...Instalka Lovato

Featured Replies

Napisano

Nie pamiętam czy tutaj wspominałam juz o moim problemie ale spróbuje jeszcze raz.

Jakies 2 miesiące temu 1 raz pojawił się ten problem - podczas jazdy ok 80km/h gaz rozłączał się na chwile po czym po przegazowaniu ponownie się przełączał na gaz.

Problem na drugi dzień zniknął - styki przeczyściłam bo okazało się ze jeden zaśniedział.Niestety od paru dni znowu jest problem - ciagle słychać pstrykniecie elektrozaworu, kontrolka gaśnie...po czym znowu zaczyna migać i po przegazowaniu znowu włącza się na gaz.

Wczoraj lanek niestety juz prawie w ogóle nie chciał jechać na gazie - ciągle się rozłączał ...a przegazowanie przełączało go raz na gaz a raz nie - często na duzo wyzszych obrotach niż zwykle.

Co to jest? Dziś znowy pogrzebie po kablach i mam nadzieje ze jakos dojade do celu...

Smieszne jest to ze problem pojawia sie okresowo... frown.gif cały długi weekend był spokoj - ani razu sie nie rozłączył - a teraz sick.gif

Napisano

Taki elektrozawór (allegro) to koszt ok. 30 PLN.

No chyba, że sterowanie nim podziękowało za współpracę.

Napisano

Z moją instalacją lpg przechodziłem już różne koleje losu, o dziwo walczyłem z wiatrakami, zamiast sprawdzić rzeczy oczywiste.

Oczywiste jest to, że instalacja elektryczna musi być w 100% sprawna.

Proponuję ci sprawdzić:

1. Akumulator - jeżeli jest niedoładowany, instalacja zachowuje się tak, jak opisałaś.

2. Świece - być może zakończyły już swój żywot.

3. ... Kable WN.

W twoim przypadku stawiam na pkt1 - niedoładowany akumulator.

pozdrawiam

Napisano

A aji masz komp gazowy? Mi sie to samo robiło i teraz przestał, chciasz jak sie przełancza pierwszy raz w danym dniu to tez nie może załapać, tylko gaśnie i sam ręcznie muszę przełonczyc z powrotem.

• 4 tygodnie później...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.