Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zakup CC na zielonej wyspie (irlandia)

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich to moj pierwszy post u was wiec prosze o wyrozumialosc smile.gif

Do rzeczy od kilku tygodni jestem w irlandii a co za tym idzie moje ukochane 126p zostalo w polska z racji tego ze jestem leniwa koza potrzebuje auta do przemieszczania. zakup tutaj 126p byl by co najmniej szalony bez zadnego zaplecza dlatego tez wybor padl na innego malego fiata mianowicie CC w sportingu i tu pojawil sie problem bo jak sie okazuje to auto jest tu rownie egzotyczne jak ferrari w polsce bynajmniej tak wynika z moich wstepnych poszukiwan i tu zwracam sie z pomoca do was moze macie jakis kontakt do jakiegos fanklubu fiata na wyspach albo znacie portale na ktorych mozna te auta tu znalesc lub tez ktorys z was zna przepisy dotyczace sprowadzania aut z anglii do irlandii bo tam tych aut jest troche wiecej sa tansze i lepiej utrzymane za wszelka pomoc z gory bardzo dziekuje

Napisano
  • Autor

> http://clubcento.co.uk/

a jakies linki z irlandii moze ktos zwas zna jakies serwisy gdzie sa ogloszenia z autami jedyne ktore ja znam to carzone.ie buyandsell.ie i ebay.ie

moze ktos zna cos jeszcze??

Napisano

Fanklubem Fiata we własnej osobie to jestem ja zlosnik.gif .

A tak poważnie, jedyne strony które zawierają cokolwiek to te które wymieniłeś w poście poniżej. Ew. szukaj lokalnej gazety w której pojawiają się ogłoszenia ( w Cork jest to Evening Echo - jakieś 20 stron ogłoszeń wszelkiej maści i rodzaju ) .

P.S. Z UK to się opłaca ściągnąć, ale droższe auto - na pewno nie CC smile.gif ( VRT ) .

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

Wielkie dzieki za info generalnie regularnie przegladam jeszcze Auto Trader to bede przegladal jeszcze limerick post smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.