Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

mechaniczne opuszczanie szyby tylnej - problem

Featured Replies

Napisano

Jak człowiek za bardzo auto pochwali w innym wątku że zadowolony jest to się dziad odpłacić musi i coś sie popsuje smile.gif

Tzn. z moim udziałem dziś rano coś mnie podkusiło otworzyć tylną szybę, a że mróz lekki był to puścić nie chciała i troszkę za silny widać jestem bo coś strzeliło i koniec. Obecny efekt to korkbka się kreći do pewnego momentu otwieranie ale szyba nie drgnie nawet) "zamykając" w ostatnim momencie szyba odgina się do góry. I ponownie chce otworzyć to jest lekki stuk, jakby coś o coś haczyło i tyle.. jak rozbrać boczek wiem (mam Elearn'a:)) ale może już ktoś takie coś przerabiał i np. wie ze popsułem coś wiecej i szkoda mojej zabawy lepiej autko do "doktora" oddac frown.gif

Napisano

Jesli to nie ukrecona rączka plastikowa to bez rozebrania sie pewno nie obejdzie... Moze pekl zatrzask plastikowy trzymajacy szybe (pod wplywem niskiej temp)... Zdemontowac nie jest bardzo trudno wiec cieply garaz i do dzieła smile.gif

Napisano
  • Autor

> Jesli to nie ukrecona rączka plastikowa to bez rozebrania sie pewno

> nie obejdzie... Moze pekl zatrzask plastikowy trzymajacy szybe

> (pod wplywem niskiej temp)... Zdemontowac nie jest bardzo trudno

> wiec cieply garaz i do dzieła

Rączka chyba nie, bo jak kręce to tak jakby w środku coś się przesuwało, więc mozesz mieć rację co to tego że jakiś drobiazg złamałem.. tylko z tym garażem to problem.. chyba poczekam aż się ociepli smile.gif mam nadzieje że szyba się sama jakimś cudem przez to nie otworzy.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.