Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ile paliwka, co z pompką paliwową i wskaznikiem paliwka

Featured Replies

Napisano

strzeszcze problem... jako ze mam lpg w moim agencie grinser006.gif troszke od ostaniej zimy wysuszyło mi sie w baku - do 0 .. i teraz zaczyna sie problem.... jako , ze zbliza sie zima i bedzie ciezko odpalic z lpg dzis wlałem symboliczne 5 L benzynki co by na odpalenie było........ (w baku przed tym sucho proprostu nic..... ) chce opdalic z beznynki a tu nic.... i teraz nasówa sie pytanie/problem czy 5l to zamalo zeby odpalic auto na suchy bak?!

czy jes mozliwosc ze przes te powiedzmy 8 mc popka paliwa w moim agencie sie zatarła z powodu braku paliwak?! jesli tak JAK SPRAWDZIC czy pompka działa?!

po wlanu paliwak wskaznik nic nie drgnoł.. wogule z tego co pamietam to po przekreceniu kluczyka zawsze jaksa tam reakcja była wskazówka sie podnosiła teraz nic sie niedzieje czy jest mozliwosc aby wskaznik paliwa sie zespusł?! jak mozna to psrawdzic czy działa?! jelsi nie dział czy pompka przy zepsutym wskaniku paliwa bedzie działąc tz. zapodawac paliwko.. aha paliwko wogule nie dochodzi do filtra ... czy tez moze trzeba odpowietzryc układ niewiem.gif

Napisano

generalnie pompka raczej się wysrała no.gif

co do wskaźnika paliwa,to mógł się zaciąć czujnik poziomu,i dla tego nic nie pokazuje clown.gif

Napisano
  • Autor

> generalnie pompka raczej się wysrała

> co do wskaźnika paliwa,to mógł się zaciąć czujnik poziomu,i dla tego

> nic nie pokazuje

wskaznij juz bangla dolałe jeszcze 5 L ale pomka ni drgnie.. jak mozna sprawdzic czy ona dziaiała . jesli nie dział co sie mogła w niej zespuc iczy ja sie naprawia

Napisano

> wskaznij juz bangla dolałe jeszcze 5 L ale pomka ni drgnie.. jak

> mozna sprawdzic czy ona dziaiała . jesli nie dział co sie mogła

> w niej zespuc iczy ja sie naprawia

no to se panie niarobiles

tak to jest jak sie przycina po calosci, twoja pompka jest chlodzona paliwem i jak nie miala paliwa to sie poprostu zjarala!

co za problem byl zeby miec te kilke litrow wachy zeby pompka spokojnie mogla sobie mielic?

Napisano

> wskaznij juz bangla dolałe jeszcze 5 L ale pomka ni drgnie.. jak

> mozna sprawdzic czy ona dziaiała . jesli nie dział co sie mogła

> w niej zespuc iczy ja sie naprawia

pompka paliwa do agenta kosztuje 50zl wiec nie wiem nad czym sie zastanawiasz stary

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.