Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pióra do wycieraczek

Featured Replies

Napisano

> Macie jakieś dobre sprawdzona, które by nie mazały?

Jeszcze nie widzialem owych wycieraczek ktore przy sprawnym ramieniu mzalyby szybe. Nawet Alco czy jak to sie pisze za 9zl za pioro daja rade. Ogolnie kup Motgum-y , Bosch lub Valeo.

ja kupilem Alco wlasnie za 9 zl i jestem zadowolony chociazbym mial je co kwwartal zmieniac to sie oplaca.

Napisano
  • Autor

A te płaskie pióra to faktycznie jakieś są lepsze, czy to tylko bajer reklamowy?

Napisano

> A te płaskie pióra to faktycznie jakieś są lepsze, czy to tylko bajer

> reklamowy?

A chodzi Ci o Motgum czy Valeo?

Mi wystarczaja zwykle wycieraki i jest naprawde dobrze tych plaskich nigdy nie posiadalem ale teraz dostane komplet plaskich motgumow bede sie mogl wypowiedziec czy widze roznice.

W co watpie bo te po 9zl wycieraja naprawde dobrze.

Napisano

> reklamowy?

Plaskie maja to do siebie, ze zamarzaja zima. Ja w weekend zalozylem znowu zwykle

Napisano

> reklamowy?

mialem plaskie, fordowskie, wrocilem do zwyklych, tez fordowskich. Motgumy jak sie trafilo, raz bylo super, a raz piszczaly, skakaly po szybie... Aha, co do plaskich - sa cichsze i lepiej zbieraja przy duzych predkosciach, ale z drugiej strony kto w ulewe goni 150km/h?

Napisano

ponad rok temu w Tesco Rzeszów kupiłem 2 komplety ( ponieważ przednie są o różnej długości ), w cenie ok.9 złotych za komplet,

i tak za 18 złotych ma dwa komplety super ścierających i nie marzących wycieraczek , silikonowo - grafitowe.

Napisano

> Macie jakieś dobre sprawdzona, które by nie mazały?

Ja na pewno nie kupię już Motgumów. Małem w Uno - mazały od nowości. Potem naczytałem się na kąciku jakie to są tanie i dobre i kupiłem, bo myślałem, że teraz robią lepsze. No i co - całkowita porażka, mazały od początku. Teraz mam Championy i są rewelacyjne. Za to cena była mniej rewelacyjna, chyba ponad 60zł. W Uno bardzo dobrze spisywały się Valeo, myślę że również warto kupić.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.