Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

vectra B 2.0, a 2,2 dti - roznice

Featured Replies

Napisano

witam

ja po sasiedzku planuje w najblizszym czasie zmiane autka na viki z motorkiem jak w temacie prosze o to aby uzytkownicy albo z ktos moze ma jakas wiedze jak wyglada usterkowosc tych silnikow typowe usterki na co zwracac przede wszystkim uwage przy zakupie wiem, ze siadaja pompy wtryskowe jakie sa objawy tego ze pompa juz dogorywa albo zostala zaleczone "pod sprzedaz" - prosze o opinie i porady, rocznik jaki mnie interesuje to 99-00 sedan i tylko po FL ograniczony budzet 20kpln smile.gif

dzieki z gory

pozdro

Napisano

W tej kwocie to moze byc ciezko bo sasad kupil za 24 tys(2.2DTI) Oba silniki sa bardzo podobne i tak samo usterkowe. Polecal bym Ci jednak 2.0 bo wiecej ich jest( jakby padla turbawka czy pompa to taniej wyjdzie wymiana. 2.0 DTI mozna zachipowac i bedzi emoc taka jak w 2.2 a 2.2 sie nie daja chipowac( tylko niektore 2.2 mozna) reszta boxem a to juz nie to samo co chips. Dodatkowo jesli autko z zagranicy to tansza oplata akcyzy przy 2.0 oraz przy ubezpieczeniu.

Napisano

Jak kupowałem pół roku temu Vectre to też zastanawiałem się jaki silnik wybrać i po paru jazdach 2.0 stwierdziłem, że albo 2.2 albo kupuje Astre. Silnik 2.0 100KM to jak dla mnie zdecydowanie za mało aby dobrze się jeździło takim autem jak Vectra, a różnica między 2.0 i 2.2 w Vectrze jest bardzo duża dlatego szukaj 2.2 - taka moja rada, a 2.0 to do Astry się nadaje.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.