Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

radio do 1000zl ktore wybrac ?? pilne

Featured Replies

Napisano

witam

tak jak w temacie smile.gif potrzebuje radio do 900 zl gora 1000 zl do tej pory smigalem z clarionem 658.

od radia oczekuje 4v wyjscia na wzmacniacze i duza mozliwoc ustawien dzwieku bo sie lubie pobawic, do tego radio powinno grac lepiej niz to, ktore teraz mam...

sory za spam ale wyjezdzam w poniedzialek i potrzebuje konkretnej porady gdzyz od prawie roku nie mialem stycznosci z CA...

wielkie dzieki za pomoc 20.GIF20.GIF

Napisano

Używka czy nowe? Clarion 778, Alpine 9812, 9813 lub 9815

Te 2 ostatnie w używkach, Clariona da sie znaleźc za 1099zł

Napisano
  • Autor

> Używka czy nowe? Clarion 778, Alpine 9812, 9813 lub 9815

> Te 2 ostatnie w używkach, Clariona da sie znaleźc za 1099zł

dzisiaj oglądałem alpine 9885 wink.gif czy te radio jest godne uwagi?

Napisano

Nowszy desing, ale gorszy dźwięk i o wiele mniej fukcji ustawień dźwięku niż w powyższych.

Napisano

> dzisiaj oglądałem alpine 9885 czy te radio jest godne uwagi?

jak ma grac a nie wyglądac to bierz clariona.

Napisano

> jak ma grac a nie wyglądac to bierz clariona.

Clarion 778 godny uwagi troche dołozysz a pewnie bedziesz zadowolony no tylko ten "desing" crazy.gif Mozesz jeszcze pomyslec o używce alpine 9855R zlosnik.gif sam bede chyba takiego kupował bo i wyglad i dzwiek na przyzwoitym poziomie ok.gif

Napisano

wchodzą modele na 2008, wiec 778 zaraz potanieje, miejmy nadzieję.

Napisano

> jak ma grac a nie wyglądac to bierz clariona.

No wlasnie. A Clarion nie wyglada i nie gra smirk.gif , a do tego czesto sie psuja (szczegolnie modele z nizszej polki). Albo pada plyta glowna, albo czytnik (sterownik lub laser).

Napisano
  • Autor

> No wlasnie. A Clarion nie wyglada i nie gra , a do tego czesto sie

> psuja (szczegolnie modele z nizszej polki). Albo pada plyta

> glowna, albo czytnik (sterownik lub laser

ze starsze modele maja wiecej ustawien to wiem ale nie chce kupowac radia uzywanego, chce zrobic inwestycje na kolejne 2 lata. 9885 jakos wyglada i gra lepiej niz clarion 658 ktory mam... mam szanse wyrwac go za 800 zl nowy z pudlem gwarancja itp...

Napisano

> No wlasnie. A Clarion nie wyglada i nie gra , a do tego czesto sie

> psuja (szczegolnie modele z nizszej polki). Albo pada plyta

> glowna, albo czytnik (sterownik lub laser).

nie mówimy tu o starych clarionach (grających pieknie tylko z dośc czesto padajacymi laserami)tylko o nówce sztuce 778. najwyższym modelu z oferty "dla ludu".

co do alpine 9855 to własnie tylko wygląda całkiem kusząco dla kolegów lubiących cudzą własnośc, zwłaszcza jak sie nie wyłaczy wyświetlacza. co do grania to to radio wrzeszczy a nie gra.

ps. i ciekawe dlaczego nowe alpinki są tak powszechnie wyprzedawane na allegro...

kwestia gustu i ceny.

Napisano

> ze starsze modele maja wiecej ustawien to wiem ale nie chce kupowac

> radia uzywanego, chce zrobic inwestycje na kolejne 2 lata. 9885

> jakos wyglada i gra lepiej niz clarion 658 ktory mam... mam

> szanse wyrwac go za 800 zl nowy z pudlem gwarancja itp...

Poszukaj sobie 9812. Tu masz nowke za 999zl.

Napisano

> nie mówimy tu o starych clarionach (grających pieknie tylko z dośc

> czesto padajacymi laserami)tylko o nówce sztuce 778. najwyższym

> modelu z oferty "dla ludu".

> co do alpine 9855 to własnie tylko wygląda całkiem kusząco dla

> kolegów lubiących cudzą własnośc, zwłaszcza jak sie nie wyłaczy

> wyświetlacza. co do grania to to radio wrzeszczy a nie gra.

> ps. i ciekawe dlaczego nowe alpinki są tak powszechnie wyprzedawane

> na allegro...

> kwestia gustu i ceny.

Ja mam 9854, ze starszej serii i nie narzekam. Przynajmniej nie ma bajeranckiego wyswietlacza.

Napisano

Ja bym brał w takim razie 9812 nowe za 1000 zł można kupic jak widac. Jak komuś za kolorowo, to włączasz Blackout i jest cały czarny wyświetlacz.

Napisano

> Ja bym brał w takim razie 9812 nowe za 1000 zł można kupic jak widac.

> Jak komuś za kolorowo, to włączasz Blackout i jest cały czarny

> wyświetlacz.

Najlepiej gdybyś je mogł obejrzeć gdzieś wizualnie a juz calkiem fajnie by było jakbys ktoregoś posłuchał. Inaczej kazdy ci bedzie mowił coś innego a dopóki sam sie nie przekonasz co tobie odpowiada i jak ty lubisz zeby grało to nic z tego nie będzie. Ale jak widzisz przewazaja clariony i alpine wiec pomyśl coś o tych 2 markach ok.gif

Napisano

Mialem Alipnke 9855 i nie polecam, z tak samo kazdej z nowej serii bo rowniez slyszalem, mialem clarka 668 i polecam bo nowe modele ladnie graja. Teraz postanowilem zaryzykowac i kupilem Pionka 6900 i po ustawieniu wszystkiego i przyciszeniu basu gra naprawde przyzwoicie, ma 4v wyjscia i troche ustawien. Kenwoody tez nie sa zle ale slyszalem tylko 409 a wysokich modeli nie mialem okazji. Poszukaj uzywki Pionka P88RS napewno nie bedzie stare, znajdziesz cos na gwarancji a napewno bedziesz zadowolony jak i z Clarka 778 ktorego polecaja koledzy wyzej. Wszystko rzecz gustu. 9812 rowniez swietna propozycja jako nowe za ok 1000 zl.

Napisano

Dokładnie idź posłuchaj zobacz które będzie Ci pasowało i dokonasz wyboru

Napisano

Najlepiej jakby mial mozliwosc potestowania ich, ale u siebie w samochodzie. To jak pozniej to wszystko zagra nie zalezy tylko od radia, ale i od pozostalych elementow. Moze byc tak, ze radio , ktore lepiej zagralo w sklepie, po zamontowaniu w samochodzie zagra gorzej nic to co kiepsko gralo w sklepie. To, ze ktos twierdzi o Alpine 9855 ze gra slabo, nie koniecznie ma racje. W niektorych konfiguracjach moze zagrac calkiem dobrze. Inna sprawa to taka, w jakich warunkach ktos porownuje radia. Jesli robi to na postawie odsluchu plyty z mp3, to takie porownanie nadaje sie na smar do nart. Przetwornik przetwornikowi nie rowny i dlatego rozne radia roznie odtwarzaja mp3. Najlepiej mp3 to dekoduje komputer pc. Zaden inny odtwarzacz tego tak nie zrobi. Jesli juz porownywac sluchajac plyt, to tylko audio CD, a najlepiej plyt ze specjalnymi sciezkami dzwiekowymi, przeznaczonymi do tego celu.

• 3 tygodnie później...
Napisano

> Ja bym brał w takim razie 9812 nowe za 1000 zł można kupic jak widac.

> Jak komuś za kolorowo, to włączasz Blackout i jest cały czarny

> wyświetlacz.

Jasne, wyświetlacz ci gaśnie, ale podświetlenie przycisków wali po oczach że aż miło. A tak w ogóle to 9812 jest letko przereklamowana... ta opcja podbicia basów to totalna pomyłka.., czułość radia masakra .... opcji dużo ale cóż z tego- nie na zabawie przyciskami polega słuchanie muzyki.... Ale cóż to tylko moja opinia...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.