Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Demontaż przedniego amora

Featured Replies

Napisano

Witam!

Czy ta sruba ma lewy gwint czy prawy? Za ch* nie moge jej ruszyć beksa.gif Chodzi o lewą kolumnę.

Napisano

Masz kupione nowe amorki? W komplecie powinieneś dostać nową nakrętkę - sprawdź jaki masz gwint.

Napisano

> Witam!

> Czy ta sruba ma lewy gwint czy prawy? Za ch* nie moge jej ruszyć

> Chodzi o lewą kolumnę.

Normalny gwint tylko bardzo drobny pewnie troszke przyrdzewiało

Napisano
  • Autor

Faktycznie, w zestawie wraz z olejowymi kayabami dostałem nakrętki. Że też wcześniej nie sprawdziłem zawartości pudełka. Zaraz jak sie tylko upewniłem, ze są, przestałem się bawic ze starymi i wymusiłem obrót przecinakiem food.gif, a i to trwało dobry kwadrans. Po odkręceniu okazało się, że mam oryginalne amory GM, wiec najprawdopodobniej od nowości przez 13 lat nikt tego nie rozbierał. Problem miałem w sumie nie tylko z ta srubą, bo wcześniej sporo sił zabrało wykręcenie na warsztacie śruby dystansowej z drążka kiery. W ogóle chcąc wymienic jak na razie lewego amora i końcówke drążka musiałem wytargac mcphersona razem z drążkiem i wahaczem, bo osobno nie dało rady. Czeka mnie jeszcze wybicie koncówki drążka - na dziś po 2h prania go młotkiem dałem sobie spokój sick.gif. W poniedziałek urlop i na nowo rusza impreza w warsztacie biglaugh.gif Mam nadzieje, że z prawą kolumną będzie łatwiej.

Pozdrawiam!

Napisano

>Czeka mnie

> jeszcze wybicie koncówki drążka - na dziś po 2h prania go

> młotkiem dałem sobie spokój . W poniedziałek urlop i na nowo

> rusza impreza w warsztacie Mam nadzieje, że z prawą kolumną

> będzie łatwiej.

Witam!

Dziwi mnie, ze chcac robic sam nie pomyslisz o zakupie sciagacza.

Ceny sa dosc umiarkowane czyli niskie.

W moim przypadku zakupilem sobie dwa rodzaje sciagaczy.

Jeden widelkowy ala przecinak - ten uzywam gdy chce wymienic koncowke.

Tu dwa max stukniecia i wybita. Nie wiem w jaki sposob nawalales 2h, ale gdybys podstawil lewarek i wtedy stuknal zareczam, ze przy max 3-4 uderzeniem wysunela by sie.

Drugi juz jest troche wypasony i drozszy, uzywany jest, gdy chce sprawdzic tylko luz koncowki, ale nie uszkodzic oslony gumowej. Sprawdam w ten sposob poniewaz, jeszcze nie stuka gdy lapie reka za drozek a juz auto zaczyna "myszkowac" po drodze.

Napisano
  • Autor

> Dziwi mnie, ze chcac robic sam nie pomyslisz o zakupie sciagacza.

No własnie, chyba byłem zbyt dużym optymistą, myśląc że uda sie bez dodatkowych narzędzi biglaugh.gif

A co do stukania - miałem wcześniej kilka różnych podejść do tej końcówki, jak jeszcze była na samochodzie - nie miała ochoty nawet drgnąć. A pomysłów było naprawdę sporo, oczywiście wszystko bez udziału ściągacza. To jest ewidentnie bardzo ciężki przypadek. W ostateczności pozostanie mi ją rozwiercić.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.