Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

walek rozrzadu, aparat zaplonowy

Featured Replies

Napisano

witam,

jestem po remoncie glowicy (staly zawory w prowadnicach) i mam maly problem z zaplonem. poskaldalem wszystko do kupy i nadszedl czas na aparat zaplonowy no i mam problem bo samochod gasnie mi na wolnych obrotach i nie rowno pracuje. Zakres regulacji aparatem zaplonowym dla wtajemniczonych jest mozliwy tylko w pewnym okresie ale jak wykrecilem te sruby na ktorych wlasnie reguluje sie zaplon i wyszedlem aparatem po za zakres regulacji (czyli te otwory na aparacie zaplonowym) to wtedy samochod pracuje rowno i nie gasnie teraz pytania mam.

Dochodze do wniosku ze cos moze byc z czujnikiem ktory jest w aparacie zaplonowym i poprostu daje sie przez ta regulacje go oszukac ale rzezbic nie chce, drugi wniosek i pytanie bo nie mam pojecia czy na walku rozrzadu jak jest ta czesc w ktora wchodzi aparat zaplonowy (to jest takie naciecie) czy to jest czesc wspolna z walkiem czy moglo dojsc do rozlegulowania tego i dlatego zaplon glupieje. Czekam na odpowiedzi. Pozdrawiam.

Uno 1.0 z wtryskiem

Napisano

odkręć śruby, zapal auto, ustaw zapłon na aparacie tak coby chodził równo, zgaś samochód (tzn druga osoba zgasi samochód) a ty trzymaj w jednej pozycji aparat, wyciągnij go...i włóż tak coby pasowały ,śruby jednoczenie nie obracaj wałkiem aparatu....po skręceniu do kupy wyreguluj do porządku....

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.