Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Impulsator (wiem że było)

Featured Replies

Napisano

Mam taki problem w szukajce znalazlem troche na ten temat ale nikt nie mial tego problemu co ja otóż dostałem zegary z obrotkiem od vectry wszystko działa ok jednak nie ma w nich impulsatora a w poprzednich zegarach mialem ,jedne są Vdo drugie delco , wywala mi bład 24 obr czasem spadaja do 500set na benzynce to nie przeszkadzalo ale teraz mam gazik i czasem lubi z gasnać nie mam pojęcia co zrobić.... confused.gif

Napisano

No impulsator jest potrzebny do niegaśnięcia właśnie. Raczej trudno te problemy obejść nie mając impulsatora. Możliwe rozwiązania:

1. zamontować impulsator w zegarach

2. zamontować impulsator od nexii / kadetta. Tam impulsator jest przy skrzyni, tzn do skrzyni wkręca się impulsator a do niego linkę. Trzeba sprawdzić, ale powinno podejść. Kabelkowo tez powinien w miarę spasować, trzeba tylko przewlec przewody do kabiny i odpowiednio połączyć

3. można jeszcze kombinować z załozeniem przegubu z koronką od ABSu, dołożeniem czujnika ABSu na jedno koło i wsadzeniem takiego modulika co występował w Astrach G bez ABSu i z sygnału z czujnika robil impulsy drogi / prędkości. Ale torozwiązanie to już chyba raczej jako ciekawostka techniczna wink.gif

Napisano
  • Autor

Tylko jakim sposobem go zamontowac w zegarach ?? Dużo z tym babrania?

Napisano

> Tylko jakim sposobem go zamontowac w zegarach ?? Dużo z tym babrania?

impulsator masz w starym prędkościomierzu , który prawdopodobnie po niewielkiej rzeźbie i dopasowaniu możesz włożyć do obudowy nowych zegarów hmm.gif. Tak robił ktoś z forum idea.gif

Napisano
  • Autor

Dzięki właśnie o takie cuś mi chodziło w weekend biore sie do pracy pozdro 893goodvibes.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.