Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

pytanie w sprawie jeepa liberty

Featured Replies

Napisano

witam kolegów z kąckika 4x4, od kilku miesięcy jestem szczęsliwym posiadaczem jeep liberty 2006. Niestety z autkiem mam pewien problem. Chodzi mianowicie o kluczyk. Posiadam tylko jeden. Klucze sa dostepne np na ebay-u, ale nie mam kodu "pin" zeby sie zalogowac, może któryś z szanownych kolegów wie czy w aucie jest gdzieś zapisany taki kod. Nie posiadam niestety ksiązki serwisowej w której byl on podany, autko kupilem w stanach, ma podobno wg serwisu restrykcje i serwis nie chce mi podac ww kodu. prosze o pomoc, dziekuje, WW

Napisano

bez kodu dupa blada ale wiem ze sporo ludzi ten kod otrzymywalo ze usa a wtedy kluczyk i pilot mozesz zaprogramowac a aso

spore ceny bo klucz i pilot kupiony w aso + zaprogramowanie cos kolo 500zl

Napisano

Nie chce cie martwic ale jesli auto ma restrykcje to znaczy ze bylo zlomowane w USA..czyli jest albo po ciezkim wypadku albo po jakiejs powodzi czy innym zniszczeniu.

Co do kluczykologi..zapytaj na www.jeep.org.pl/forum

Napisano
  • Autor

samochod sam sciagalem ze stanow, auto mialo uszkodzone chlodnice i wystrzelony airbag kierowcy, naprawa, - byla latwa, zakupilem tylko nowa maske lampy, atrape i chlodnice- 3 szt, jedna od skrzyni dorabialem, wszystko bylo proste, tj podluznice, sanki itp, wiec oplacalo sie, nawet lampy kupilem europejskie w salonie w dobrej cenie, jedyny problem to wlasnie kluczyk, ktos sie nie bal i za..bal, wiem ze byly 2, widocznie w czasie transportu laweta do portu ktos sobie pozyczyl

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.