Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

zatrzasniete klucze, help :)

Featured Replies

Napisano

Witam, mam taki problem, az wstyd sie przyznac frown.gif Zatrzasnalem sobie w asteroidzie jedyne kluczyki jakie posiadam. Jest jakis sposob aby otworzyc zamek bez jego zniszczenia? Czy mam wzywac fachowcow (jezeli tak, to czy znacie kogos w wwie, oczywiscie jak najtanszego)?

Pozdrawiam, Karol

Napisano

Swego czasu miałem podobny przypadek (w Astrze F, włączona była opcja automatycznego zamykania zamków po jakimś tam czasie passed_out.gif - później to błyskawicznie wyłączyłem), 100 km od domu, na stacji benzynowej. Na szczęście okazało się, że tylna szyba nie jest do samego końca zamknięta, choć zachodziła na uszczelkę, jednak do pełnego zamknięcia (dociśnięcia uszczelki) brakowało kilka milimetrów. To wystarczyło, żeby za pomocą druta znalezionego w krzakach jeszcze kilka milimetrów ją opuścić, a następnie za pomocą sztywnego druta, którego końcówkę ukształowałem haczykowato, udało mi się podciągnąć blokadę do góry i otworzyć drzwi.

W takich przypadkach, nie radzę wybijać małych okienek - są zdecydowanie kosztowniejsze od dużych!

Napisano

> Witam, mam taki problem, az wstyd sie przyznac Zatrzasnalem sobie w

> asteroidzie jedyne kluczyki jakie posiadam.

trudno mi pomoc w twoim problemie ale tylko dodam ze w UK w takich przypadkach dzwoni sie po policję i otwierają albo przywoza swego fachowca (nieodpłatnie)

Napisano

> Witam, mam taki problem, az wstyd sie przyznac Zatrzasnalem sobie w

> asteroidzie jedyne kluczyki jakie posiadam. Jest jakis sposob

> aby otworzyc zamek bez jego zniszczenia? Czy mam wzywac

> fachowcow (jezeli tak, to czy znacie kogos w wwie, oczywiscie

> jak najtanszego)?

> Pozdrawiam, Karol

mi udalo sie kiedys popelnic podobny patent zlosnik.gif pod praca.

z pomoca przyszedl mi drewniany wieszak na ubrania zlosnik.gif

za pomoca wieszaka odgiolem szybe z uszczelka(przednia kierowcy) na tyle zeby wlorzyc reke i wiciagnac ten wichajster.

Nadmienie tylko ze wtedy obojetne mi bylo czy szyba peknie czy nie , musialem sie dostac do auta i juz.

Na szczescie nie pekla , po calym zabiegu docisnolem tylko uszczelki i nie ma sladu po "wlamaniu" zlosnik.gif

Wlam zajol mi 5 minut z czego 2 szukalem wieszaka.

Napisano

Poszukaj sobie ogłoszeń o awaryjnym otwieraniu zamków (przykład). Biorą chyba ze 100zł. Nie jest tajemnicą, że niektóre kluczyki od Opli otwierają inne Ople, więc jeśli masz kogoś z Opelkiem to nie zaszkodzi spróbować. Gdybyś zdecydował się na bicie szyby to pamiętaj, że trójkątna z tyłu jest droższa niż ta w drzwiach.

Napisano

> Poszukaj sobie ogłoszeń o awaryjnym otwieraniu zamków (przykład).

> Biorą chyba ze 100zł. Nie jest tajemnicą, że niektóre kluczyki

> od Opli otwierają inne Ople, więc jeśli masz kogoś z Opelkiem to

> nie zaszkodzi spróbować. Gdybyś zdecydował się na bicie szyby to

> pamiętaj, że trójkątna z tyłu jest droższa niż ta w drzwiach.

Ja już 2 razy tak zrobiłem (też wstyd się przyznać) dzięki funkcji alarmu (którą już wyłączyłem). Ceny są różne za pierwszym razem płaciłem 50pln za drugim 100pln (drugi był beznadziejny bo zatrzasnąłem kluczyki w Mszczonowie a drgugi komplet był w Warszawie) i nie miałem wyjścia ... za głupotę się płaci

Dodam tylko, ze w Astrze G rygle są tak zrobione, że na tzw. "pętelkę" z druta marna szansa żeby zachaczyć .... Ja miałem tyle szczęścia, że kluczyk był w stacyjce i wystarczyło się dostać (po odgięciu drzwi) do przycisku otwierania szyby ....

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.