Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Marea - problemy c.d.(straszy?), pr. światło mijania,licznik

Featured Replies

Napisano

Witam. Po ostatnich moich problemach z podświetleniem licznika kilometrów przestało świecić prawe światło mijania. Wymieniałem na próbę kilka żarówek, bezpieczniki ale nadal nic.

Jako bonus (podczas grzebania w bezpiecznikach) zapaliło się podświetlenie licznika kilometrów (pozostałe podświetlenia działały) hehe.gif a miałem w poniedziałek jechać po żaróweczki i je wymienić.

Czy macie jakiś pomysł na to światło mijania ??? Może przeczyścić jakieś złączki (tylko które?)

Potrzebuję również dowiedzieć się który bezpiecznik jest od prawego mijania bo nigdzie nie mam opisu (w miarę możliwości przydałby się opis całej skrzynki bezpieczników jak tak dalej będzie).

Z kolei w Bravie nie mam wcale świateł mijania . Są tylko długie i pozycyjne a jak próbuję przełączać to nie ma żadnej reakcji. Auto miało wymienione przednie lampy na jakieś zamienniki (efekt stłuczki). Ale czy działało wcześniej to nie wiem bo kupiłem po wypadku i zastanawiam się czy na warsztacie coś pomieszali, czy lampy są do d ... czy może coś innego?

Coś mi się wydaje, że kupiłem odpowiednie auta dla majsterkowicza (a lubię czasem coś podłubać) hehe.gif

Darek

Napisano

Opis bezpiecznikow masz na oslonie bezpiecznikow

A brak pozycyjnych to pewnie efekt lamp DEPO czy jakos tak Czesto walkowane na kaciku Ja sie w to nie bawilem poszukaj o co tam chodzi

Napisano

> Opis bezpiecznikow masz na oslonie bezpiecznikow

> A brak pozycyjnych to pewnie efekt lamp DEPO czy jakos tak Czesto

> walkowane na kaciku Ja sie w to nie bawilem poszukaj o co tam

> chodzi

...pisze że nie ma mijania... a co do opisu bezpieczników jak też nie mam na klapce bezpiecznikowej...

pzdr

Napisano

No tak mijania ok

Jutro zrobie foto pokrywy

A podswietlanie moglo Ci powrocic w skutek pukniecia w okolicy licznika ja tak jezdzilem kilka tygodni do wymiany zarowek

Procedura zapalania swiatel byla taka

- przekrecalem wlacznik

- przykladalem lekkiego NIUTONA w licznik i podswietlanie dzialalo

Moze znajdziesz po wartosciach opis w zalaczniku

280449740-bezpieczniki.jpg

post-30660-14352491427966_thumb.jpg

Napisano

Ja w Depo nie mialem dlugiego - jak sie okazalo wtyczka zasilajaca pod silniczkiem regulacji wysokosci swiatel siedziala polowicznie. Wystarczylo ja docisnac zeby zaskoczyla zawleczka i wszystko gra smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.