Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

BLAUPUNKT KINGSTON ,prosze o opinie

Featured Replies

Napisano

mam zamiar kupic tego własnie blaupunkta ,bardzo mi sie podoba ale chcialbym zapytac o zdanie innych użytkowników ,czekam na informacje .pozdrawiam

Napisano

Mam Blaupunkta i nie polecam tej firmy. Wcześniej użytkowałem Pioneera i byłem bardzo zadowolony - tylko Pioneer.

Napisano

Jak Ci się podoba to radyjko to kupuj. Argumenty na "nie" wymienione wyżej jak dla mnie nie są zbyt przekonujące. Bedziesz zadowolony z zakupu.

Napisano

ja mam Blau tylko ze inny model bo london mp37 i poki co jestem bardzo zadowolony(mam go jakies 4-5 miechow) po przesiadce z kasetowego soniaka biglaugh.gif

Napisano

> Jak Ci się podoba to radyjko to kupuj. Argumenty na "nie" wymienione

> wyżej jak dla mnie nie są zbyt przekonujące. Bedziesz zadowolony

> z zakupu.

Argumenty są takie, że użytkowałem radio Pioneer DEH-3630MP, a teraz mam Blaupunkta Hamburg MP57 i niestety ale Blaupunkt jest gorszy pod względem jakości wykonania i dźwięku. Już wiem dlaczego Hamburg mając bluetooth, usb, aux i wyświetlacz dot-matrix kosztuje 600 pln a Pioneer z podobnym wyposażeniem dwa razy więcej - komentarz zbędny Blaupunkt to średnia półka i tyle.

Napisano

Pioneer z podobnym wyposażeniem dwa razy

> więcej - komentarz zbędny Blaupunkt to średnia półka i tyle.

A nie pomyślałeś że o to właśnie chodziło producentowi by radio było nowoczesne i funkcjonalne. Nie każdy na ziemi jest audiofilem, a i te radia brzmieniowo zadowolą wielu klientów. Chcesz jakość dzwięku to musisz słono płacić! No chyba że to Pioneer. http://www.audiophile.pl/n/13_jakie_radio_wybrac_

Napisano

> A nie pomyślałeś że o to właśnie chodziło producentowi by radio było

> nowoczesne i funkcjonalne.

Ok rozumiem wszystko ale nie kosztem słabej jakości elektroniki - jak radio jest zimne to nie zawsze chce od razu odczytać płytę co w przypadku Pioneera nigdy mi się nie zdarzyło! a to o czymś świadczy.

Napisano

> Ok rozumiem wszystko ale nie kosztem słabej jakości elektroniki - jak

> radio jest zimne to nie zawsze chce od razu odczytać płytę

No niestety cięcia gdzieś muszą być przy tanim sprzęcie ( lepsza elektronika mniej bajerów i na odwrót), a producent w instrukcji jasno pisze "gdy radio się zawiesi należy je wyłączyć i włączyć" i jest ok. Co do czytania płyt gdy radio jest zimne to się zgadza są problemy z odczytem płyt ale tylko z mp3 i usb gdy temperatura wynosi ok 5 stopni i mniej, wtedy należy wyłączyć i włączyć radio i jest ok. Jednak co do płyty nagranej w cd ten problem nigdy u mnie nie wystąpił. Co do pioniera to nie mam przekonania do tej firmy a moje uprzedzenia pojawiły się w home audio, co prawda sprzęt tamten pod względem bajerów i obsługi był lepiej niż dobry ale z jakością brzmienia już nie było dobrze. Dlatego może teraz przesadzę ale gdy firma "produkuje sprzęt do wszystkiego to jest do niczego" i wolę szukac producentów którzy są nastawieni na ograniczony segment.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.