Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nurburgring ?

Featured Replies

Napisano

Ktos byl swoim sprzetem na "pętli" ? smile.gif

Jakies wrazenia ? smile.gif

A moze ktos sie wybiera w tym roku ?

Napisano

> Ktos byl swoim sprzetem na "pętli" ?

autem moge sie wybrac... jesli zalazlbym przyplyw czasu i gotowki

> Jakies wrazenia ?

> A moze ktos sie wybiera w tym roku ?

moto niespecjalnie mnie to interesuje narazie.

Napisano

Ja bylem w zeszlym roku samochodem - mimo, ze tylko Seicento, to wrazenia niesamowite. W koncu mekka motoryzacyjna smile.gif

Napisano
  • Autor

> Ja bylem w zeszlym roku samochodem - mimo, ze tylko Seicento, to

> wrazenia niesamowite. W koncu mekka motoryzacyjna

Jak wytrzymaly hamulce w SC ?

ja chyba tez pojade SC, ale boje sie ze hamulce znikna juz w polowie petli oslabiony.gif

Z tylu bebny, a z przodu malutkie tarcze frown.gif

Napisano

> Jak wytrzymaly hamulce w SC ?

> ja chyba tez pojade SC, ale boje sie ze hamulce znikna juz w polowie

> petli

> Z tylu bebny, a z przodu malutkie tarcze

Powiem Ci tak - ja tam bylem glownie z okazji Modena Trackdays na petli GP. No ale nie mozna bylo ominac okazji... jako ze wyjazd byl jednak na budzecie to tylko jedno okrazenie zrobilem (chociaz jak wiadomo, to ponad 20km zeby.GIF). W zwiazku z tym (oraz faktem, ze nie mialem pewnie jak niejedna osoba przecwiczonego toru na konsoli) jechalem troche konserwatywnie... tym bardziej jak wokol smigaly Porszaki, Bety a szczegolnie motory. Na prostych/wyjsciach to jeszcze luz - daje sie ogien, ale podchodzic do zakretow wolalem z rezerwa, to tez hamulce az tak nie byly katowane.

Koniec koncow jednak samochod dal rady, nic nie padlo, nic sie nie zepsulo. Frajda nawet po jednym okrazeniu niesamowita - nabuzowany bylem i goraco/czerwono na twarzy mialem potem przez 3h!! zeby.GIF Uwazajcie jednak na zakret "Adenauer Forst" - znajduje sie za gorka. Powoli sie ujawnia, a jak sie juz na nim jest to okazuje sie, ze jest o wiele ciasniejszy niz sie wydaje na poczatku. Jako ze Sej jest raczej podsterowny, to mnie ponioslo az na zewnetrzna zakretu, prawie wylecialem z toru... oczywiscie to wszystko przy akompaniamencie wyjacego silnika (klasyk w seju - hamulec/gaz jednoczesnie), piszczacych kol i w zwiazku z tym uciesze 'kibicow', ktorzy stoja przy torze i podziwiaja. Oczywiscie nie omieszkalem im nie pomachac wykonujac powyzszy manewr - w koncu pewnie czesciej tam Ferrari widza, niz Seicento!

To ten feralny zakret:

___

PS Aha - nie polecam scinac zakretow - 'krawezniki' sa wysokie i pod mocnym katem.

Napisano

No to jak? Nikt nie jedzie? smile.gif

Aha, jeszcze jedna rada - pogoda lubi zaskoczyc, trudno przewidziec jaka bedzie.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.